News

Adrian Năstase l-a bătut pe Traian Băsescu în scara blocului. Totul a plecat de la faptul că fostul președinte al României era băut

03.05.2019 | 13:30
Adrian Năstase și Traian Băsescu, conflict dincolo de scena politică

Jurnalistul Radu Cristescu a făcut o dezvăluire uluitoare despre conflictul dintre Adrian Năstase și fostul președinte al României, Traian Băsescu. Acesta a scris că, în trecut, cei doi au avut o relație de prietenie care s-a stricat din cauza banilor. Băsescu ar fi încasat chiar o bătaie de la Adrian Năstase  într-o scară de bloc, și că ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice.

Radu Cristescu: Băsescu a fost bătut într-o scară de bloc de Adrian Năstase

Radu Cristescu susține că Băsescu s-ar fi răzbunat apoi pe Adrian Năstase după ce fostul premier l-a lovit de câteva ori pentru că, beat fiind, i-ar fi jignit familia și i-ar fi înjurat mama. Gazetarul face dezvăluiri și despre metodele prin care fostul președinte conducea țara în perioada mandatului său, vorbind inclusiv despre întâlnirile secrete din vilele SRI.

Cristescu folosește expresii dure la adresa lui Băsescu precum ”paraditor” sau ”imoral” și îl acuză că a ordonat să fie băgați la închisoare oameni nevinovați, care nu i s-au subordonat. ”Să nu uităm că atunci când ai început construcția acestui sistem ticăloșit, Coldea era un simplu maior, iar Codruța un simplu procuror.

Băsescu deschide lista PMP la europarlamentare

Băsescu și Năstase s-au luptat pentru președinția României

Kovesi era fără nicio realizare notabilă, care încă se juca cu mingea de baschet pe la Sibiu. Sub directa ta coordonare ai făcut din ei “doi asasini” profesioniști. De fapt, adevărata unitate haules, adică centrul de comandă, era la tine în birou!”, a mai spus Cristescu, notează știripesurse.ro.

„Ne mirăm de faptul că Portocală l-a paradit pe unul, doar pentru că l-a înjurat de mamă, pe când tu l-ai executat pe Năstase pentru că te-a plesnit, în scara blocului unde locuiați, pentru că beat fiind i-ai insultat nevasta și familia”, este o altă dezvăluire făcută de Cristescu în contextul schimbului dur de replici dintre Băsescu și Năstase.

În anul 2004, Traian Băsescu și Adrian Năstase candidau pentru funcția de președinte al României. Năstase a fost învins de candidatul Alianței Dreptate și Adevăr de atunci. Băsescu a câștigat în fața electoratului cu un mesaj de luptă anticorupție, anul 2004 fiind cel în care s-a resetat complet clasa politică românească.