Adrian Neaga, debut cu stângul: „Rică are calități. Am pierdut doar cu 1-0”

Eduard Nicolae Popa   
în Casa Pariurilor Liga 1
20/04/2018, 23:13
Adrian Neaga, debut cu stângul: „Rică are calități. Am pierdut doar cu 1-0”
Dinamo a învins ACS Poli Timișoara, scor 1-0, în ciuda intervențiilor portarului Straton.

Adrian Neaga a debutat pe banca tehnică a celor de la ACS Poli Timișoara într-o înfrângere pe Ștefan cel Mare, scor 1-0, în play-out-ul Ligii 1 Betano.

Portarul celor de la Timișoara, Cătălin Straton, a comentat decizia conducerii clubului de a-l demite pe Leo Grozavu și a-l înlocui cu fostul atacant al Stelei: „Îi mulțumesc dlui Leo Grozavu, un antrenor foarte foarte bun, care nu a avut nicio vină, dar în fotbal plătește antrenorul. Acum îl avem pe Rică, îl susținem, are calități bune. Am pierdut doar 1-0 la Dinamo. Îl cunosc de mic și sper să reușit să ne salvăm.”

Raț: „Sperăm la mai bine cu Adrian Neaga”

Și veteranul timișorenilor, Răzvan Raț, care a ajuns în această iarnă pe malul Begăi, a vorbit despre meciul pierdut cu Dinamo, la prima prezență pe bancă a lui Adrian Neaga: „Timpul trece și avem nevoie de puncte. E mai puțin important penalty-ul pe care nu l-am primit. Am discutat foarte multe lucruri cu Rică Neaga. Eu am venit destul de târziu aici, am prins doar un singur meci în teren, din cauza roșului primit. Leo Grozavu a făcut ce era mai bine. Conducerea a făcut să fie schimbat. Acum cu Rică sperăm să fie mai bine.”

Închide ×