Fotbal intern

Adrian Neaga, demis de la ACS Poli Timişoara. Cine îi ia locul

Autor: Eduard Nicolae Popa | 11.06.2018 | 19:39
Adrian Neaga, demis de la ACS Poli Timişoara. Cine îi ia locul

Retrogradarea cu ACS Poli Timişoara s-a dovedit a fi decisivă pentru Adrian Neaga, care a fost demis de clubul bănăţean. De altfel, ACS Poli se confruntă cu o situaţie financiară extrem de complicată şi ar putea schimba tot lotul pentru următoarea stagiune.

Timişorenii au anunţat că vor dezvălui numele noului staff tehnic în perioada următoare: “Clubul nostru va anunţa în următoarele zile componenţa staff-ului tehnic, precum şi programul de pregătire al echipei până la începerea campionatului Ligii 2, ediţia 2018-19. Suntem încrezători ca vom reuşi stabilizarea situaţiei financiare, deşi va urma o perioadă extrem de grea, fiind obligatoriu ca într-un termen destul de scurt să găsim resursele pentru plata datoriilor către fotbalişti.”

Adrian Neaga pleacă de la ACS Poli Timişoara împreună cu mai mulţi jucători din lot

Conducerea clubului bănăţean a anunţat că va porni procesul de reconstrucţie al clubului: “Administraţia actuală a  clubului Poli Timişoara îşi asumă procesul de reconstruire a clubului, în condiţiile în care trebuie să refacă o situaţie economică dramatică, preluată în 2016”, se arată pe site-ul oficial al lui ACS Poli Timişoara. De altfel, trei dintre jucătorii de viitor ai Timişoarei sunt doriţi în prima ligă şi au oferte de la mai multe cluburi, printre care şi Dinamo.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!