Fotbal intern

Scandal la Poli Timişoara. “Neaga vrea să plece de două săptămâni!”

Antrenorul principal al formaţiei, Poli Timişoara, Ionuţ Popa a dezvăluit că managerul sportiv al bănăţenilor nu mai vrea de aproximativ două săptămâni să mai lucreze la echipă.
08.12.2017 | 16:35
Scandal la Poli Timisoara Neaga vrea sa plece de doua saptamani
ADVERTISEMENT

Poli Timişoara stă pe un butui de pulbere. Cu destule rezultate proaste în ultimul timp, dar şi din cauza unor restanţe salariale către jucători, directorul sportiv al bănăţenilor, Adrian Neaga nu mai doreşte să continuie la echipă. Informaţia respectivă a dezvăluiit-o Ionuţ Popa, cel care a acceptat să ne vorbească despre intenţia piteşteanului, dar şi despre rezilierea de contract al lui Josip Soljici.

Nu ne aflăm tocmai într-o situaţie bună la club, iar din acest motiv eu trebuie să îmi controlez  discursul cât de mult pot. Avem destule probleme la echipă, iar una dintre ele este leagată de Adrian Neaga. El nu mai vrea să continue cu noi, iar eu de două săpămâni tot trag de el să nu demisioneze. L-am tot rugat să rămână, dar nu cred că o să mai pot să îl ţin pe loc. Şi azi am vorbit cu el. Mi-a spus că vrea să plece”, şi-a început discursul Popa.

ADVERTISEMENT

“Adrian Neaga s-a săturat de problemele de la echipă!”

În continuare Ionuţ Popa ne-a dezvăluit din ce motive Adrian Neaga nu mai doreşte să continue la echipa din Banat. “Rică ne-a ajutat cât a putut de mult, dar are şi el o limită şi s-a cam săturat de situaţia de la echipă. El tot vorbeşte cu jucătorii şi mai mult ca sigur nu vrea să le mai spună una sau alta cunoscundu-se faptul că sunt şi unele restanţe. Nu vreau să vorbesc mai mult. V-am spus că trebuie să îmi controlez şi eu discursul.

O altă problemă la Timişoara a fost şi cu Josip Soljici. În cursul zilei de joi i-am reziliat contractul. A avut şi evoluţii foarte slabe în ultimul timp, dar am avut şi unele discuţii cu el despre articolele din presă care au apărut la adresa sa. Eu nu le cred, dar şi jucătorul a negat toate acuzaţiile. Însă chiar şi aşa am decis împreună cu impresarul fotbalistului să reziliem contractul”, a spus Popa.

ADVERTISEMENT
Tags: