Adrian Neaga se gândeşte la duelul cu Mutu. “Aştept să-mi bat naşul!”

Iuliana Spirache   
în Casa Pariurilor Liga 1
28/04/2018, 20:14
Adrian Neaga se gândeşte la duelul cu Mutu. “Aştept să-mi bat naşul!”
Adrian Neaga se gândeşte la duelul cu Mutu. Ce zice despre Timişoara - Concordia Chiajna.

Adrian Neaga a vorbit după Timişoara – Concordia, scor 1-0, din etapa a 7-a a playout-ului Ligii 1 Betano, ediţia 2017-2018 – vezi detalii aici.  Antrenorul formaţiei din Timişoara a avut numai cuvinte de laudă la adresa elevilor săi.

Mai mult, Adrian Neaga a dezvăluit ce le-a transmis fotbaliştilor de la ACS Politehnica Timişoara la pauza meciului cu Chiajna şi recunoaşte că se gândeşte la întâlnirea pe care o va avea cu Adi Mutu, antrenorul lui FC Voluntari.

Adrian Neaga, după Timişoara – Concordia

“După 16 meciuri fără victorie am reuşit să câştigăm. Am fost echipa mai bună în această seară. Le-am spus la şedinţă că o să avem de câştigat dacă o să fim o echipă unită. Vreau să le mulţumesc jucătorilor. Ei au calităţile necesare pentru a juca în Liga 1. Eu am crezut că o să câştigăm! La pauză le-am zis să joace până în ultimul minut. 

Ţin să felicit brigada de arbitraj pentru că a fost o presiune majoră pentru ei. Ne făcusem un plan şi chiar era ceva ce nu a mai fost văzut în România şi ne bucurăm că nu l-am pus în practică. Sper să adunăm punctele necesare pentru a rămâne în Liga 1. Este foarte greu până în luna decembrie. După aceea le-am spus că trebuie să rămânem în Liga 1 ca să primească toate salariile. Au dat dovadă de caracter. Aştept să-mi bat naşul. O să vorbesc peste câteva zile cu Adi Mutu despre meciul nostru”, a spus Adrian Neaga.

ACS Poli Timişoara – FC Voluntari, vineri, 4 aprilie, de la ora 18.00, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Închide ×