Fotbal intern

Adrian Neaga se teme de ce-i mai rău. “Nu există un plan pentru anul viitor!”

28.05.2018 | 23:10
Adrian Neaga se teme de cei mai rau Nu exista un plan pentru anul viitor
ADVERTISEMENT

Dinamo s-a impus în faţa celor de la ACS Poli Timişoara, scor 3-0, în penultima etapă din play-out-ul Ligii 1 Betano, ediţia 2017-2018, pe stadionul “Dan Păltinişanu”, iar formaţia pregătită de Adrian Neaga este la un pas de retrogradare în eşalonul secund.

Adrian Neaga se teme de ce-i mai rău! Acesta a vorbit despre eşecul din meciul cu FC Dinamo Bucureşti şi susţine că oficialii din Timişoara nu au un plan pentru sezonul următor.. “Este o înfrângere dureroasă. Nu am ce să le reproşez băieţilor pentru că ştim ce probleme avem. O să ne pregătim pentru ultimul joc şi o să vedem la final ce se va întâmpla. Asta e! Să fim serioşi! Ştim foarte bine câte lucruri s-au întâmplat în play-out… Jucătorii sunt realişti, nu resemnaţi. Noi am visat la play-off câteva etape, iar după ce am aflat că nu o să fim finanţaţi au început problemele. Jucătorii trebuie să meargă înainte, mai ales cei tineri. Nu e prima oară când retrogradează Timişoara. Trebuie să fie şi un plan, cel care nu există în acest moment. Nu există un plan pentru anul viitor. O să vedem ce se va întâmpla. Sunt mulţi jucători care rămân liberi de contract. Nu am ce să le reproşez.

ADVERTISEMENT

Ce zice Cânu despre meciul cu Dinamo

“Lumea vede doar ce se întâmplă pe teren, dar sunt multe lucruri care au afectat randamentul nostru în acest sezon. Ne asumăm ceea ce s-a întâmplat, dar nu numai noi suntem vinovaţi. E normal să mai sperăm, dar ştim că este aproape imposibil ca Juventus să câştige la Voluntari. Nu suntem resemnaţi în totalitate. Probabil că mă voi retrage. Asta e, se încheie cu un moment mai puțin fericit, dar viața nu se termină aici, a spus Cânu.