News
notix pixel id

Adrian Oros și-a dat demisia din PNL: ”A devenit cea mai izolată și nefrecventabilă formațiune din România”

Adrian Oros, ministru al Agriculturii în guvernele Orban și Cîțu, și-a dat demisia din PNL. Acesta acuză faptul că partidul liberal a devenit, în ultima perioada, ”cea mai izolată formațiune din România”.
24.11.2021 | 11:09
Adrian Oros și-a dat demisia din PNL: ”A devenit cea mai izolată și nefrecventabilă formațiune din România”
Fostul ministru al Agriculturii, Adrian Oros, și-a dat demisia din PNL. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

După Ludovic Orban, încă un nume important pleacă din Partidul Național Liberal. Adrian Oros, ministrul Agriculturii din perioada 2019-2021, și-a dat demisia din formațiunea condusă în prezent de Florin Cîțu.

Fostul ministru al Agriculturii, Adrian Oros, și-a dat demisia din PNL

Fost vicepreședinte al PNL, Adrian Oros afirmă că decizia de a părăsi formațiunea liberală a fost una foarte grea și că a sperat până în ultima clipă că cei care au pus ghearele pe partid vor înceta să umilească liberalii și să distrugă partidul.

Membru în ultimele două Cabinetele liberale, conduse de Ludovic Orban și Florin Cîțu, Oros acuză actuala conducere a PNL că ”a aruncat paritidul la picioarele Partidului Social Democrat”.

ADVERTISEMENT

”Azi, este una din cele mai negre zile pe care le-am trăit. Am decis să îmi dau demisia din Partidul Național Liberal.

A fost o decizie foarte grea, si am sperat pâna în ultima clipă că cei care vremelnic au pus ghearele pe PNL, vor înceta să umilească liberalii si electoratul liberal și să distrugă partidul.

ADVERTISEMENT

Au confiscat în mod fraudulos PNL și au transformat cel mai onorabil partid românesc în cea mai izolată și nefrecventabilă formațiune politică din România.

Au călcat în picioare toată istoria și tradiția acestui partid istoric, dar și promisiunile făcute oamenilor care au votat o coaliție de dreapta cu speranța unei șanse reale pentru dezvoltarea României.

ADVERTISEMENT

Au aruncat PNL si România, la picioarele Partidului Social Democrat.

Rămân loial valorilor liberale, oamenilor care m-au votat, alături de Ludovic Orban, singurul lider politic autentic liberal care are capacitatea de a construi”, a declarat Adrian Oros, conform Știridecluj.

Ludovic Orban a deschis șirul demisiilor din PNL

Fostul preşedinte al PNL, Ludovic Orban, a fost primul care demisionat din formațiunea liberală, fiind urmat de 15 senatori şi deputaţi, care recent au părăsit grupurile parlamentare ale PNL.

ADVERTISEMENT

Ludovic Orban a spus că a demisionat din PNL pentru că a rămas loial oamenilor care şi-au pus speranţele în acest partid, în care acum şi-au făcut loc ”minciuna”, ”prostia”, ”trădarea”, ”laşitatea”.

Printre demisionarii din PNL se mai află Ionel Dancă sau Violeta Alexandru. Într-o declarație făcută marți, acesta din urmă a acuzat că actuala echipă ”a călcat în picioare” atât tradiţia, cât şi istoria PNL, transformându-l într-un partid “nefrecventabil“.

ADVERTISEMENT

”Politica este o chestiune de încredere. Dacă prea mulţi din actuala conducere a PNL cred că poţi să-ţi baţi joc de încrederea oamenilor în tine, atunci când te uiţi în ochii lor şi le spui că tu le ceri votul pentru a învinge PSD, greşesc şi vreau să le transmit cu fermitate acest lucru.

Din păcate, calcă în picioare munca atâtor liberali care au fost pe stradă şi le-au cerut oamenilor încrederea în PNL. În ceea ce ne priveşte, nu ne permitem să pierdem încrederea oamenilor în noi, suntem oameni care am făcut campanie în stradă şi care le-am promis românilor că-i scăpăm de PSD.

Al doilea motiv pentru care am decis să-mi dau demisia este pentru că am observat în PNL prea multă laşitate”, a declarat Violeta Alexandru, conform Agerpres.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri