Sport

Adrian Păun, discurs categoric după CFR Cluj – AZ Alkmaar 0-1: „Trebuie să treacă o repriză pentru a începe să jucăm fotbal!”

CFR Cluj a fost învinsă de AZ Alkmaar, 0-1, în etapa a 3-a din grupele Conference League. La finalul meciului, Adrian Păun, extrema ardelenilor, a avut un discurs categoric.
22.10.2021 | 00:34
Adrian Paun discurs categoric dupa CFR Cluj  AZ Alkmaar 01 Trebuie sa treaca o repriza pentru a incepe sa jucam fotbal
ADVERTISEMENT

Unicul gol al partidei CFR Cluj – AZ Alkmaar a fost marcat de Jesper Karlsson, în minutul 18. În prezent, CFR Cluj se află pe locul 4 din grupa D, cu un singur punct obținut după trei meciuri jucate.

Adrian Păun, discurs categoric după CFR Cluj – AZ Alkmaar 0-1

Extrema ardelenilor a scos în evidență faptul că CFR a practicat un joc mult mai bun în repriza secundă, decât în prima parte și susține că nu înțelege de ce campioana României nu a avut aceeași atitudine încă din primul minut al meciului.

ADVERTISEMENT

Totodată, Păun consideră că o remiză ar fi fost rezultatul corect în meciul din Gruia.

„Din păcate, nu am reușit nici în această seară să scoatem măcar un punct. Mai sunt trei meciuri, n-avem decât să strângem rândurile, cum am făcut întotdeauna când ne-a fost greu. Și să jucăm până la final.

Din nou, prima repriză a fost mai slabă, iar a doua mai bună. Nu știu de ce trebuie să treacă o repriză pentru a începe să jucăm fotbal. Cred că, per total, un rezultat de egalitate era mai echitabil.

ADVERTISEMENT

N-avem decât să sperăm. Va fi foarte greu să obținem trei victorii. Nu ne pică bine că suntem pe ultimul loc, ținând cont de performanțele pe care le-am făcut în anii trecuți.

Mai sunt trei meciuri, apoi vom trage linie și vom vedea ce am făcut. Avem nevoie de susținerea tuturor, pentru că trecem printr-o perioadă grea. Eu știu că domnul Petrescu este antrenorul nostru, nu știm nimic (n.r. despre plecarea lui Dan Petrescu), noi suntem în continuare alături de el”, a declarat Adrian Păun, la finalul partidei cu AZ Alkmaar.

ADVERTISEMENT

Mario Camora: „Ne trebuie atitudinea din repriza a doua!”

De cealaltă parte, fundașul Mario Camora s-a arătat încrezător în faptul că CFR Cluj va reuși să câștige toate meciurile până la final și să se califice în următoarea etapă a competiției.

„Nu am reușit să câștigăm, dar eu zic că rezultatul mai corect era cel de egalitate. Ei au fost superiori în prima repriză. Păcat pentru munca pe care am depus-o în repriza a doua.

ADVERTISEMENT

Dacă vrem să ajungem pe locul 2, ne trebuie atitudinea din repriza a doua. Trebuie să fim așa din primele minute. E greu, dar se poate să câștigăm cele trei meciuri. Dacă vom avea spiritul din repriza a doua, de ce nu. Eu zic că vom continua cu Dan Petrescu pe bancă”, a spus și Mario Camora.

În următorul meci din Conference League, CFR Cluj o va întâlni, în deplasare, pe adversara din această seară, AZ Alkmaar. Partida este programată pentru joi, 4 noiembrie, la ora 19:45.

ADVERTISEMENT
Tags: