Sport
notix pixel id

Adrian Păun, discurs categoric după CFR Cluj – AZ Alkmaar 0-1: „Trebuie să treacă o repriză pentru a începe să jucăm fotbal!”

CFR Cluj a fost învinsă de AZ Alkmaar, 0-1, în etapa a 3-a din grupele Conference League. La finalul meciului, Adrian Păun, extrema ardelenilor, a avut un discurs categoric.
22.10.2021 | 00:34
Adrian Păun, discurs categoric după CFR Cluj - AZ Alkmaar 0-1: „Trebuie să treacă o repriză pentru a începe să jucăm fotbal!”
Adrian Păun, discurs categoric după CFR Cluj - AZ Alkmaar 0-1: „Trebuie să treacă o repriză pentru a începe să jucăm fotbal!”
ADVERTISEMENT

Unicul gol al partidei CFR Cluj – AZ Alkmaar a fost marcat de Jesper Karlsson, în minutul 18. În prezent, CFR Cluj se află pe locul 4 din grupa D, cu un singur punct obținut după trei meciuri jucate.

Adrian Păun, discurs categoric după CFR Cluj – AZ Alkmaar 0-1

Extrema ardelenilor a scos în evidență faptul că CFR a practicat un joc mult mai bun în repriza secundă, decât în prima parte și susține că nu înțelege de ce campioana României nu a avut aceeași atitudine încă din primul minut al meciului.

Totodată, Păun consideră că o remiză ar fi fost rezultatul corect în meciul din Gruia.

„Din păcate, nu am reușit nici în această seară să scoatem măcar un punct. Mai sunt trei meciuri, n-avem decât să strângem rândurile, cum am făcut întotdeauna când ne-a fost greu. Și să jucăm până la final.

ADVERTISEMENT

Din nou, prima repriză a fost mai slabă, iar a doua mai bună. Nu știu de ce trebuie să treacă o repriză pentru a începe să jucăm fotbal. Cred că, per total, un rezultat de egalitate era mai echitabil.

N-avem decât să sperăm. Va fi foarte greu să obținem trei victorii. Nu ne pică bine că suntem pe ultimul loc, ținând cont de performanțele pe care le-am făcut în anii trecuți.

ADVERTISEMENT

Mai sunt trei meciuri, apoi vom trage linie și vom vedea ce am făcut. Avem nevoie de susținerea tuturor, pentru că trecem printr-o perioadă grea. Eu știu că domnul Petrescu este antrenorul nostru, nu știm nimic (n.r. despre plecarea lui Dan Petrescu), noi suntem în continuare alături de el”, a declarat Adrian Păun, la finalul partidei cu AZ Alkmaar.

Mario Camora: „Ne trebuie atitudinea din repriza a doua!”

De cealaltă parte, fundașul Mario Camora s-a arătat încrezător în faptul că CFR Cluj va reuși să câștige toate meciurile până la final și să se califice în următoarea etapă a competiției.

ADVERTISEMENT

„Nu am reușit să câștigăm, dar eu zic că rezultatul mai corect era cel de egalitate. Ei au fost superiori în prima repriză. Păcat pentru munca pe care am depus-o în repriza a doua.

Dacă vrem să ajungem pe locul 2, ne trebuie atitudinea din repriza a doua. Trebuie să fim așa din primele minute. E greu, dar se poate să câștigăm cele trei meciuri. Dacă vom avea spiritul din repriza a doua, de ce nu. Eu zic că vom continua cu Dan Petrescu pe bancă”, a spus și Mario Camora.

ADVERTISEMENT

În următorul meci din Conference League, CFR Cluj o va întâlni, în deplasare, pe adversara din această seară, AZ Alkmaar. Partida este programată pentru joi, 4 noiembrie, la ora 19:45.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik