Fotbal intern

Adrian Păun, îngenuncheat după ce VAR i-a anulat golul calificării din Sevilla – CFR Cluj 0-0: “Nu vreau să mai văd faza, îmi face rău. Am ştiut că aşa se va întâmpla”

28.02.2020 | 00:39
Adrian Paun ingenuncheat dupa ce VAR ia anulat golul calificarii din Sevilla  CFR Cluj 00 Nu vreau sa mai vad faza imi face rau Am stiut ca asa se va intampla
ADVERTISEMENT

Adrian Păun a marcat în minutul 86 un gol care putea să fie al calificării în optimile de finală din Europa, însă VAR i-a anulat reuşita după un henţ la Traore. La finalul meciului Sevilla – CFR Cluj 0-0, fotbalistul de 24 de ani a oferit o primă reacţie.

Adrian Păun a reacţionat după ce VAR i-a anulat un gol în Sevilla – CFR Cluj 0-0

La scurt timp după finalul meciului Sevilla – CFR Cluj 0-0, Adrian Păun a vorbit despre faza din minutul 86, când VAR i-a anulat golul care putea să aducă o calificare istorică pentru campioana României.

ADVERTISEMENT

“Este cea mai dezamăgitoare seară de când sunt în fotbal. Am sperat până în ultima clipă, iar acel gol ne putea califica. Aşa este VAR-ul. Când am înscris eram cel mai fericit, când am văzut că se verifică la VAR mi-am dat seama că vor anula golul.

Nu vreau să mai văd faza, îmi face rău. De când eram copil îmi doream să joc pe un asemenea stadion. Trebuie să ieşim cu fruntea sus, am dovedit că suntem o echipă unită”, a declarat Adrian Păun la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Mihai Bordeianu după Sevilla – CFR Cluj 0-0

Mihai Bordeianu a fost eliminat în minutul 90+1, când a văzut al doilea cartonaş galben. La finalul partidei de pe “Ramon Sanchez Pizjuan”, mijlocaşul central de 28 de ani a susţinut că arbitrul a luat câteva decizii în favoarea spaniolilor.

“A fost frustrant, dar trebuie să fim realişti că după aspectul jocului puteam să luăm goluri. Nu ştiu dacă a fost sau nu henţ. În tur, VAR ne-a ajutat, acum ne-a dezavantajat. Suntem o echipă mică şi pe teren am simţit că arbitrul a dat orice fault pentru ei.

ADVERTISEMENT

A fost o atmosferă extraordinară şi uneori te întâlneşti o dată în viaţă cu ocaziile astea. Mister a pregătit meciul să jucăm, să dăm gol, să facem pressing sus. Ei dau 25 de milioane pe un jucător.

Acum, ne rămâne campionatul, trebuie să câştigăm şi să ne gândim la parcursul european. Mister nu a spus nimic, un regret este. Chiar credeam că putem face mai mult”, a spus Mihai Bordeianu la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a ratat calificarea în optimile de finală din Europa League. În meciul tur, cele două formaţii au terminat la egalitate, scor 1-1, iar golul marcat de Youssef En-Nesyri a ajutat-o pe Sevilla să meargă în următoarea fază.

ADVERTISEMENT