Life

Adrian Petrache de la X Factor, dezvăluiri despre relația cu Florin Salam, după ce manelistul l-a abandonat în finală

15.01.2021 | 08:05
Adrian Petrache de la X Factor dezvaluiri despre relatia cu Florin Salam dupa ce manelistul la abandonat in finala
ADVERTISEMENT

Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, a dezvăluit care este relația lui cu manelistul, după ce acesta nu și-a mai făcut apariția în finala X Factor. Telespectatorii au stat cu sufletul la gură ca să audă duetul celor doi, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. 

Florin Salam nu a mai ajuns în finala competiției de la Antena 1  și nici nu a anunțat nimic în acest sens înainte de finală, astfel că Adrian Petrache a fost pus în dificultate.

ADVERTISEMENT

Întrebat de Dan Capatos care este relația cu unchiul lui, tânărul muzician a oferit câteva declarații uluitoare legate de acest subiect.

Adrian Petrache de la X Factor, dezvăluiri despre relația cu Florin Salam, după ce manelistul l-a abandonat în finală

Adrian Petrache a primit o lovitură chiar din partea unchiului său, Florin Salam, care nu a mai apărut la finala X Factor pentru a cânta alături de tănâr. Fanii au așteptat cu sufletul la gură duetul dintre cei doi, mai ales că Salam ar fi cântat un alt gen muzical și nu manele.

ADVERTISEMENT

Din fericire, Florin Ristei s-a oferit să cânte alături de el, mai ales pentru că știa melodia, așa că Adrian Petrache a fost salvat, iar unchiul lui a atras o serie de critici din partea internauților din cauza faptului că și-a abandonat nepotul.

Adrian Petrache a vorbit la Antena Stars despre cum s-a schimbat relația dintre el și celebrul manelist după întâmplarea nefericită din cadrul show-ului de la Antena 1. Relația lor este la fel ca înainte, după cum a dezvăluit finalistul, iar tot ce a contat a fost momentul în sine, chiar dacă a avut loc un astfel de incident.

ADVERTISEMENT

„Nu se pune problema de așa ceva, nu. Nu cred că e un eveniment negativ. Nu știu cât sens are să dezbatem acest subiect. Dezamăgitor este când îți faci așteptări și nu se întâmplă. Așteptările mele de la momentul respectiv erau ca eu să cânt cât de bine pot și să fiu apreciat. Ca drept dovadă, cred că este cel mai vizionat moment din toată finala”, a declarat Adrian Petrache la Xtra Night Show.

Tânărul și-a dovedit abilitățile muzicale și a strâns deja zeci de mii de fani, chiar dacă nu a fost câștigătorul finalei. Atât jurații, cât și telespectatorii au apreciat talentul lui Adrian Petrache, care i-a lăsat de fiecare dată cu gura căscată.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent își dorește să înceapă o carieră muzicală și să colaboreze cu mai mulți artiști din România, printre care și Connect-R, pe care îl apreciază foarte mult. Chiar dacă nu a câștigat finala X Factor, artistul a reușit să se facă remarcat cu ajutorul calităților vocale unice.

ADVERTISEMENT
Tags: