Fotbal intern

Adrian Petre a ajuns în țară și a oferit primele declarații înainte de semnarea contractului cu FCSB: ”Am venit la cea mai bună echipă din România!”

16.02.2020 | 10:22
Adrian Petre a ajuns in tara si a oferit primele declaratii inainte de semnarea contractului cu FCSB Am venit la cea mai buna echipa din Romania
ADVERTISEMENT

FCSB a dat marea lovitură în ultimele zile din perioada de mercato internă și l-a transferat pe atacantul Adrian Petre. FANATIK a oferit în exclusivitate informația legată de transferul atacantului de 22 de ani la echipa lui Gigi Becali. Între timp, jucătorul a ajuns în România și a oferit primele impresii după transfer. 


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 3,00 este cota pentru ”Dennis Man înscrie oricând”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Adrian Petre, primele declarații înainte de semnarea contractului cu FCSB: ”Am venit la cea mai bună echipă din România!”

FCSB are, în sfârșit, atacantul mult dorit de patronul Gigi Becali. Adrian Petre este vârful care vine să salveze problema ofensivă a echipei lui Bogdan Argeș Vintilă.

În cursul dimineții de duminică, atacantul a revenit din Danemarca pentru a semna înțelegerea cu FCSB. Pe aeroport, acesta a oferit primele declarații despre noua sa aventură și spune că venirea la vicecampioana României e cea mai bună alegere.

ADVERTISEMENT

”Am hotărât împreună cu familia mea și cu impresarul că ar fi cea mai bună decizie în acest moment al carierei mele şi cred că am făcut o alegere bună.

Am așteptări foarte mari pentru că e cea mai bună echipă din România şi sunt fericit că am reuşit să ajung aici, şi eu personal îmi doresc să câştigăm titlul, ăsta este primul obiectiv al meu, sper să pot să ajut echipa să reuşim acest lucru şi am mare încredere că putem reuşi. 

ADVERTISEMENT

A fost alegerea mea, am simţit că ar fi momentul oportun să vin la FCSB, simt că am făcut o alegere bună. M-a determinat situaţia aceea din Danemarca, unde echipa nu merge foarte bine şi am decis că ar fi momentul să schimb puţin aerul.

După doi ani şi jumătate am simţit că e momentul să schimb ceva. FCSB a fost cea mai hotărâtă să mă aducă şi iată-mă aici.”, a spus fotbalistul de 22 de ani.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a confirmat pentru FANATIK aducerea lui Adrian Petre 

Adrian Petre mai avea contract cu Esbjerg, formație la care a ajuns pe 1 iulie 2017, până pe 30 iunie 2021. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani a fost pe lista lui Gigi Becali și înainte să plece în Danemarca, când juca pentru UTA Arad, iar în iunie 2019 i s-a cerut 3.000.000 de euro pentru el.

  • 1.300.000 de euro este cota de piață a lui Adrian Petre, conform Transfermarkt
  • 29 de goluri în 82 de meciuri a marcat Petre pentru Esbjerg în perioada 2017-2020

Sâmbătă, contactat fiind de FANATIK, finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a confirmat transferul lui Adrian Petre de la Esbjerg“Gata! Am semnat cu Petre pe un an şi jumătate. Mă bucur mult că am reuşit să îl luăm”.

ADVERTISEMENT