Fotbal intern

Adrian Petre a semnat cu UTA Arad pe un an și jumătate. Exclusiv

03.02.2021 | 11:51
Adrian Petre a semnat cu UTA Arad pe un an si jumatate Exclusiv
Fostul atacant al echipei FCSB, Adrian Petre, a dezamăgit în perioada de împrumut la Cosenza, iar FANATIK a aflat că jucătorul a semnat un contract cu UTA Arad pe un an și jumătate. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Fostul atacant al echipei FCSB, Adrian Petre, a dezamăgit în perioada de împrumut la Cosenza, iar FANATIK a aflat că jucătorul a semnat un contract cu UTA Arad pe un an și jumătate.

După opt luni lipsite de realizări la FCSB,  atacantul a mers să joace împrumut la Cosenza, în Serie B, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

În acest sezon, Petre a evoluat în doar 9 partide pentru Cosenza, 7 în Serie B și două în Cupa Italiei, dar nu a reușit să marcheze nici măcar o dată. Singura realizare a atacantului a fost o pasă de gol oferită într-un meci de Cupă.

UTA Arad l-a achiziționat pe Adrian Petre

După ce a dezamăgit și la Cosenza, iar italienii au decis să întrerupă împrumutul care era valabil până la finalul sezonului, FANATIK a aflat că Adrian Petre a semnat cu UTA Arad, înțelegerea fiind valabilă până în vara anului 2022.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a confirmat aceste informații. ”I-am dat voie să se ducă la UTA, nu mai activăm al doilea contract”, a declarat omul de afaceri pentru gsp.ro.

Internaționalul român de tineret mai avea contract cu FCSB până în 2024, fiind cumpărat de Gigi Becali de la Esbjerg pentru 500.000 de euro. Finanțatorul roș-albaștrilor a încercat să-l vândă anul trecut pentru 300.000 de euro, dar în cele din urmă a acceptat împrumutul la Cosenza.

ADVERTISEMENT

În octombrie, Adi Petre a plecat cu coada între picioare de la FCSB. Oameni precum Mihai Stoica, managerul general al „roș-albaștrilor”, sau selecționerul Mirel Rădoi au susținut că vârful arădean era  ultimul la testele fizice pe care le susținea actualul lider din Liga 1.

Recent,  Adi Petre și-a deschis un canal de YouTube, acolo unde le-a povestit urmăritorilor săi despre experiența FCSB: „Nu regret nimic din ce am făcut și din ce voi face în viață, cu atât mai mult nu o să regret niciodată că am venit la FCSB”.

ADVERTISEMENT

UTA este chiar clubul la care a crescut Adrian Petre și cel care l-a lansat în fotbalul internațional. În 2017, formația arădeană încasa 500.000 de euro de la Esbjerg pentru transferul atacantului.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 3,10 este cota pentru „sub 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: