Fotbal intern

Adrian Petre, atacantul dorit de Becali la FCSB, gest superb de sărbători: turneul de fotbal caritabil pentru renovarea Secției de Pediatrie a spitalului din Arad

12.12.2019 | 15:40
Adrian Petre atacantul dorit de Becali la FCSB gest superb de sarbatori turneul de fotbal caritabil pentru renovarea Sectiei de Pediatrie a spitalului din Arad
ADVERTISEMENT

Adrian Petre s-a evidențiat în acest an prin evoluții bune de la naționala de tineret, cu care a ajuns în semifinalele EURO U21, care l-au adus și în atenția celor de la FCSB. Aflat în vacanță de la echipa de club, atacantul organizează un turneu de mini-fotbal, în urma căruia se vor strânge fonduri pentru renovarea secției de pediatrie a unui spital din Arad.


  • (P) Cota BETANO la Viitorul – FCSB: 3.25 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!


Adrian Petre, gest umanitar la sfârșit de an

Adrian Petre a revenit în România după ce campionatul din Danemarca, unde evoluează pentru Esbjerg, a intrat în pauză competițională. Continuând tradiția de anul trecut, atacantul dat în fotbalul mare de UTA continuă evenimentele de strângere de fonduri pentru renovarea unui spital din Arad.

ADVERTISEMENT

În 2018, Adrian Petre a organizat un turneu de mini-fotbal caritabil pentru renovarea etajului doi al Compartimentului Clinic de Boli Infecțioase Copii, în acest an atacantul de 21 de ani, alături de mai mulți invitați, va strânge fonduri pentru o îmbunătățire radicală a Secției de Pediatrie a spitalului.

Indiferent unde mă duce viața sau cariera, Aradul rămâne orașul meu. Așa cum eu am răspuns la chemarea celor în suferință, te invit și pe tine, prieten drag, să demonstrăm încă o dată că omenia înseamnă ajutor. Vino alături de mine să schimbăm fața Secției de Pediatrie 2 din cadrul SCJU Arad.

ADVERTISEMENT

Acolo e nevoie acum de ajutorul meu și al tău! Te aștept cu drag la turneul de fotbal pe care îl organizez în sprijinul acestei frumoase acțiuni caritabile!

Ne vedem acolo, pe data de 22 decembrie, de la ora 19, la Sala Polivalentă! Puteți ajuta și de acasă printr-un simplu SMS la 8864 cu textul Drag”, a transmis Adrian Petre pe Facebook.

ADVERTISEMENT

La mini-turneul organizat la Arad vor participa șase formații. Alături de Adrian Petre vor juca, printre alții, fotbaliștii aflați în activitate Ciprian Rus, Roberto Bodea și Cătălin Hlistei, iar alte patru grupări vor fi alcătuite din prieteni de-ai lui Petre. Al șaselea loc la competiție va fi câștigat de persoana ce va licita cei mai mulți bani pentru Secția de Pediatrie.

Adrian Petre, dorit de FCSB

Gigi Becali a declarat în repetate rânduri în ultimul timp că este interesat de un atacant pentru FCSB, iar Adrian Petre a fost unul dintre numele indicate de patronul „roș-albaștrilor” pentru un posibil înlocuitor al lui Harlem Gnohere.

ADVERTISEMENT

Adrian Petre joacă din vara lui 2017 la Esbjerg, care a plătit celor de la UTA Arad 500.000 de euro pentru tânărul atacant.

ADVERTISEMENT

Petre a făcut parte din lotul lui Mirel Rădoi la Campionatul European U21 din vară, unde a reușit să marcheze un gol în cele trei partide în care a evoluat, iar în campania începută în septembrie pentru EURO 2021 a bifat minute în toate cele cinci partide și a punctat de două ori.

  • 3 goluri a marcat Adrian Petre pentru Esbjerg în acest sezon
  • 21 de ani are atacantul dorit de FCSB