Cele mai citite

Video. Performanţă pentru un internaţional de tineret. Hattrick în 40 de minute!

Fostul atacant al echipei UTA Arad, Adrian Petre, a reuşit un meci perfect în liga a doua din Danemarca, reuşind un hattrick.
Autor: Vicentiu Dinescu | 02.04.2018 | 17:42
Video. Performanţă pentru un internaţional de tineret. Hattrick în 40 de minute!

Internaţionalul român de tineret a făcut spectacol în partida pe care formaţia sa Esbjerg a câştigat-o, luni, în deplasare, cu scorul de 5-2, în faţa formaţiei Nykobing, în etapa a 25-a a ligii secunde daneze şi a ajuns la nouă goluri reuşite în acest sezon.

Adrian Petre a jucat titular şi a marcat în minutele 23, 30 şi 67, fiind înlocuit în minutele de prelungire pentru a primi aplauze. Celelate goluri ale învingătorilor au fost înscrise de Holscher 38 şi Dreyer 89 din penalty, în timp ce pentru gazde au punctat Wagner 41 şi Jessen 65.

 

3 point !! #sejr

A post shared by EfB (@efb1924) on

Adrian Petre a dus-o pe Esbjerg pe locul 4

În urma victoriei datorate în principal hattrick-ului realizat de Adrian Petre, Esbjerg a urcat pe locul patru în clasament, cu 40 de puncte. Primul loc, care asigură promovarea directă, este ocupat de Vendsyssel FF, cu 43 de puncte, în timp ce pe următoarele două poziţii, care duc la baraj, se află formaţiile Vejle (43 de puncte) şi Viborg (41 de puncte).

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!