Fotbal intern

Adrian Petre, noul transfer al lui FCSB, este un atacant complet: ”Dă bine cu capul, cu stângul, cu dreptul!”

16.02.2020 | 12:06
Adrian Petre noul transfer al lui FCSB este un atacant complet Da bine cu capul cu stangul cu dreptul
ADVERTISEMENT

Criticată de faptul că nu are un atacant veritabil în lot în afară de Harlem Gnohere, care e ieșit din formă, FCSB a dat lovitura pe ultima sută de metri și l-a cumpărat pe Adrian Petre, un atacant de bază al naționalei U21 a României.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 1,97 este cota pentru ”NG”. Vezi aici toate cotele!


FCSB a transferat un atacant complet, Adrian Petre: ”Dă bine cu capul, cu stângul, cu dreptul!”

După ce a marcat 29 de goluri în cele două sezoane și jumătate petrecute în Danemarca, la Esbjerg, atacantul Adrian Petre (22 de ani) vine în Liga 1 pentru a ajuta FCSB în lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

Despre noul vârf al echipei lui Bogdan Vintilă, fostul său antrenor de la juniorii celor de la UTA Arad, Cristian Păcurar, spune că e un jucător complet, care poate face diferența în fața porții adverse.

Într-o intervenție pentru Prosport, Păcurar a dezvăluit că Adrian Petre muncit foarte mult și a povestit cât de dificile au fost momentele de început.

ADVERTISEMENT

”Am lucrat mult cu el din punct de vedere atletic. El s-a înălțat foarte repede și când se întâmplă asta oasele se măresc, iar musculatura nu crește la fel. Cu el trebuia să lucrez mai mult, cu totul altceva. Acum arată foarte bine și este enervant de tânăr

”El dă bine bine cu capul, dă bine cu dreptul, dă bine cu stângul. Are un tupeu extraordianar în fața porții. Era un jucător ambițios, se supăra când nu reușea să dea gol.

ADVERTISEMENT

Gândiți-vă că în anul în care UTA a ratat promovarea, cu Laurențiu Roșu antrenor, a încris 28 de goluri. Și era junior! FCSB a transferat un fotbalist foarte bun”, a povestit fostul antrenor ”secund” de la UTA pentru sursa citată.

Adrian Petre, încântat de venirea la FCSB

Fostul vârf al celor de la Esbjerg, al cărui transfer în România a afost anunțat în exclusivitate de FANATIK, a ajuns deja în țară și a oferit primele reacții după ce s-a înțeles cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Pe aeroport, acesta a oferit, în fața presei românești, primele declarații despre noua sa aventură și spune că venirea la vicecampioana României e cea mai bună alegere.

ADVERTISEMENT

”Am hotărât împreună cu familia mea și cu impresarul că ar fi cea mai bună decizie în acest moment al carierei mele şi cred că am făcut o alegere bună.

Am așteptări foarte mari pentru că e cea mai bună echipă din România şi sunt fericit că am reuşit să ajung aici, şi eu personal îmi doresc să câştigăm titlul, ăsta este primul obiectiv al meu, sper să pot să ajut echipa să reuşim acest lucru şi am mare încredere că putem reuşi.”, a spus Petre.

  • 1.300.000 de euro este cota de piață a lui Adrian Petre, conform Transfermarkt
  • 29 de goluri în 82 de meciuri a marcat Petre pentru Esbjerg în perioada 2017-2020