Fotbal intern

Adrian Petre nu se teme de criticile lui Gigi Becali: ”Sper să nu îi dau motive”

21.02.2020 | 11:08
Adrian Petre nu se teme de criticile lui Gigi Becali Sper sa nu ii dau motive
ADVERTISEMENT

Noul atacant al echipei FCSB, Adrian Petre, nu se teme de criticile finanțatorului Gigi Becali și anunță că este pregătit să joace împotriva Chindiei Târgoviște, în ultima etapă a sezonului regulat.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 1.73 este cota pentru „nu marchează ambele”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Adrian Petre nu se teme de criticile lui Gigi Becali: ”Presiunea vine din interiorul fiecăruia”

”Nu ne axăm pe presiunea care o pune patronul, presiunea vine din interiorul fiecăruia. Dacă nu îi voi da motive, nu cred că voi fi criticat de patron”, a declarat Adrian Petre despre posibilele critici din partea lui Gigi Becali.

”Sunt foarte mulțumit de ce am găsit aici, de condiții. Băieții m-au primit bine și sunt pregătit să joc. Sunt pregătit fizic, nu am pierdut decât două zile, cele cu transferul. Și psihic sunt bine, de aceea sunt aici”, a spus Petre într-o conferință de presă înaintea partidei împotriva Chindiei Târgoviște.

ADVERTISEMENT

”Dacă plecăm cu gândul că putem câștiga titlul avem șanse mari”

”Contează mai puțin dacă sunt titular sau rezervă, importantă este victoria. Suntem încrezători că putem să câștigăm împotriva Chindiei. Sper să vină mulți suporteri cu Chindia, deși e greu să fie la fel de mulți ca la derby”, a continuat noul atacant al FCSB-ului.

”Pe Vintilă îl cunosc de la lotul U17, este un tehnician care știe să țină grupul unit. Au trecut câțiva ani de atunci, sunt alte presiuni, e totul diferit, iar el e schimbat în bine. Dacă plecăm cu gândul că putem câștiga titlul avem șanse mari”, a mai afirmat jucătorul.

ADVERTISEMENT

”Sunt pregătit de aventura la FCSB”

”Vom vedea în meciuri dacă mi se potrivește stilul de joc al FCSB-ului. Eu cred că mi se potrivește, pentru că am jucători de calitate în spatele meu, așa cum nu prea aveam în Danemarca. Acolo m-am maturizat în cei doi ani și jumătate, iar acum sunt pregătit de aventura la FCSB”, a precizat el.

”Eu sunt pregătit să fac pasul la naționala mare, dar decizia este a selecționerului. Campionatul meu preferat este cel spaniol, dar cred că mi s-ar potrivi mai bine cel din Germania”, a încheiat Adrian Petre.

ADVERTISEMENT

Petre, contract pe patru ani și jumătate cu FCSB

Partida FCSB – Chindia Târgoviște, din ultima etapă a sezonului regulat, se va disputa sâmbătă, 22 februarie, de la ora 20:00, pe Arena Națională. Întâlnirea va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Adrian Petre a semnat un contract pe patru ani și jumătate cu vicecampioana României și va purta tricoul cu numărul 19. Fostul antrenor Cornel Dinu nu este impresionat de transferul internaționalului de tineret, pe care FCSB l-a adus din Danemarca, de la Esbjerg.