Fotbal intern

Adrian Petre, pe lista de transferuri a FCSB-ului după “dubla” din meciul cu Ucraina U21. “Rămâne o variantă pentru noi!”

11.10.2019 | 10:23
Adrian Petre pe lista de transferuri a FCSBului dupa dubla din meciul cu Ucraina U21 Ramane o varianta pentru noi
ADVERTISEMENT

Adrian Petre a intrat pe lista de transferuri a FCSB-ului după “dubla” reușită în meciul disputat de România U21 cu Ucraina U21, scor 3-0, în Grupa 8 din preliminariile Campionatului European 2021. Narcis Răducan susține că fotbalistul rămâne o variantă pentru vicecampioana României, dar va ajunge sub comanda lui Bogdan Argeș Vintilă dacă prețul o să fie pe placul lui Gigi Becali.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1.57 este cota pentru 2 la meciul Cehia – Anglia. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Adrian Petre, pe lista de transferuri a FCSB-ului după “dubla” din meciul cu Ucraina U21

“Sigur că Adi Petre rămâne o variantă pentru FCSB, dar acum depinde și de preț. Dacă prețul explodează, va fi mai greu de adus. FCSB ia un jucător care să evolueze bine și să plece mai departe. Dacă prețul ar fi prea mare, nu s-ar mai potrivi strategiei noastre.

Îmi pare rău că nu joacă acolo foarte mult, dar sperăm să o facă mai mult. Ne dorim ca fiecare jucător de la U21 să se impună la echipa lui și să facă pasul către echipa mare”, a spus Narcis Răducan, directorul sportiv de la FCSB, la PRO X.

ADVERTISEMENT
Bucuria lui Adrian Petre după "dubla" din meciul cu Ucraina U21. Atacantul e pe lista de transferuri a FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
Bucuria lui Adrian Petre după “dubla” din meciul cu Ucraina U21. Sursă foto: sportpictures.eu

Esbjerg i-a cerut lui Gigi Becali 3 milioane de euro

Adrian Petre se află sub contract cu Esbjerg fB, formație la care a ajuns pe 1 iulie 2017 și cu care mai are contract până pe 30 iunie 2021. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani a fost pe lista lui Gigi Becali și înainte să plece la Esbjerg, în 2017, când juca pentru UTA Arad, iar în iunie 2019 i s-a cerut 3.000.000 de euro pentru el.

“Pe Adrian Petre puteam să îl transferăm în trecut. Mi s-au cerut 500.000 de euro. Acum am negociat cu ei (n.r. Esbjerg) și vor 3 milioane de euro. Nu îi dau pentru că nu-l știu”, declara Gigi Becali după Campionatul European U21 din 2019.

ADVERTISEMENT

Cotat de site-urile de specialitate la 1,5 milioane de euro, Adrian Petre a jucat în 12 meciuri pentru Esbjerg în sezonul 2019 – 2020 și a dat 5 goluri. Atacantul în vârstă de 21 de ani are 75 de prezențe în tricoul echipei din Danemarca, a dat 29 de goluri și a oferit 6 pase decisive.

Tags: