Fotbal intern

Adrian Petre, prima țintă a lui Gigi Becali pentru perioada de transferuri din iarnă: ”O să încercăm să-l aducem”

12.11.2019 | 11:00
Adrian Petre prima tinta a lui Gigi Becali pentru perioada de transferuri din iarna O sa incercam sal aducem
ADVERTISEMENT

Atacantul echipei daneze Esbjerg, Adrian Petre, este prima țintă a lui Gigi Becali pentru perioada de transferuri din iarnă când va încerca să-și întărească lotul pentru a se putea bate la titlu. Finanțatorul celor de la FCSB este interesat de mai mult timp de internaționalul de tineret, dar acesta a refuzat constant ofertele ”roș-albaștrilor”.

  • Cota BETANO FCSB – Astra: 2,25 pentru “x2” – vezi toate cotele aici (P)

Adrian Petre, prima țintă a lui Gigi Becali pentru perioada de transferuri din iarnă: ”Mai mult de un milion, un milion și ceva nu dau”

”Pe Adrian Petre au cerut ăia trei milioane de euro, da nu vrea el să vină. Oricum, eu mai mult de un milion, un milion și ceva nu dau. Acum să vedem în iarnă. O să încercăm să-l aducem, dar trebuie să-l convingem pe el, să-l convingem pe băiat să vină”, a declarat Gigi Becali pentru Digi Sport despre un posbil transfer al lui Adrian Petre la FCSB.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o lună, fostul director sportiv al ”roș-albaștrilor”, Narcis Răducan, susținea că Adrian Petre rămâne o variantă pentru vicecampioana României, dar va ajunge sub comanda lui Bogdan Argeș Vintilă doar dacă prețul o să fie pe placul lui Gigi Becali.

Becali îl vrea de doi ani pe Adrian Petre

Atacantul Adrian Petre se află sub contract cu Esbjerg, formație la care a ajuns pe 1 iulie 2017 și cu care mai are înțelegere până pe 30 iunie 2021. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani a fost pe lista lui Gigi Becali și înainte să plece în Danemarca, în 2017, când juca pentru UTA Arad, iar în iunie 2019 i s-a cerut 3.000.000 de euro pentru el.

ADVERTISEMENT