Fotbal intern

Adrian Petre, ținta lui Gigi Becali pentru această perioadă de transferuri! El este atacantul dorit. Patronul FCSB confirmă FANATIK

14.01.2020 | 21:58
Adrian Petre tinta lui Gigi Becali pentru aceasta perioada de transferuri El este atacantul dorit Patronul FCSB confirma FANATIK
ADVERTISEMENT

FCSB a început să se miște pe piața transferurilor și a reușit să îl aconteze pe fundașul Andrei Miron, de la FC Botoșani. Gigi Becali a declarat la finalizarea negocierilor cu Miron că este posibil să aducă şi un atacant, caz în care şi Harlem Gnohere va fi lăsat să plece.


(P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2.07 este cota pentru „Ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!


UPDATE, 14 ianuarie, ora 22:00 / Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Adrian Petre şi a dezvăluit care este oferta pe care a făcut-o. “Hai să vă spun adevărul despre Adrian Petre. Oferta lor a fost de 800.000 de euro + 20%, iar oferta mea a fost de 500.000 + 10%. El cred că vrea să vină”, a declarat Gigi Becali la emisiunea Digi Sport Special.

ADVERTISEMENT

Adrian Petre, ținta lui Gigi Becali pentru această perioadă de transferuri!

FANATIK a aflat că atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB este Adrian Petre. Vârful lui Esbjerg este de mai mult timp o ţintă a patronului FCSB şi va încerca şi în această iarnă să îl transfere: “Este posibil să mai vină ceva, o să văd în funcţie de ce dau. Dacă iau pe cineva în atac, o să mai dau pe cineva. Nu pot să vă spun cine”, a spus Becali.

Gigi Becali a încercat să îl transfere pe Adrian Petre imediat după Campionatul European de tineret din Italia, turneu în care România U-21 a atins faza semifinalelor: “Pentru Adrian Petre am negociat, au cerut 3 milioane de euro și eu am oferit un milion. L-am pierdut pe Petre când au cerut ei 500.000 de euro, în trecut”, a spus Gigi Becali în vară.

ADVERTISEMENT

De altfel, atacantul lui Esbjerg nu a exclus o mutare la FCSB acolo unde ar fi fost coleg cu fostul său coleg de la UTA Arad: Dennis Man. Petre a declarat că discută deseori cu fostul său coechipier: “Poate aş face echipă bună cu Dennis Man, vorbim mult, am fost şi colegi de cameră şi am apucat să discutăm unele chestii”, spunea Petre în vară.

Danezii au recunoscut negocierile cu FCSB în trecut: “Există întotdeauna întrebări despre el”

Patronul FCSB poate profita în această iarnă de situaţia lui Adrian Petre de la Esbjerg. Atacantul naţionalei de tineret nu a jucat prea multe minute în ultimul timp şi asta l-ar putea convinge pe Adrian Petre să accepte oferta celor de la FCSB. Însă mai rămâne ca Gigi să se înţeleagă cu oficialii echipei daneze, care ţin la preţ.

ADVERTISEMENT

“Dacă cineva ne-a contactat, facem totul cu o discreţie completă. Când ai un golgheter există întotdeauna întrebări despre el, din când în când. Ar fi fost ciudat să nu existe şi despre Petre.

Este un golgheter, s-a descurcat bine la noi şi la naţionala de tineret. Suntem foarte fericiţi că-l vom avea pe Petre încă doi ani, dar, la preţul corect, totul este de vânzare în lumea asta”, a spus Nagel Jacobsen, directorul sportiv al lui Esbjerg, pentru tipsbladet.dk în luna octombrie.

ADVERTISEMENT

Dacă îl transferă pe Adrian Petre, Gigi Becali renunţă la Harlem Gnohere

Dacă Adrian Petre va veni la FCSB, atunci patronul Gigi Becali va renunţa la Harlem Gnohere, aşa cum a declarat. În acest moment, “Bizonul” este singurul atacant de meserie din lotul roş-albaştrilor după ce Ioan Hora şi Juvhel Tsoumou au fost lăsaţi să plece din postura de jucători liberi de contract. În ultimul meci din 2019, împotriva Universităţii Craiova, FCSB a jucat fără un vârf veritabil, într-un sistem 3-4-3 cu: Man, Tănase şi Coman în avanposturi.

Adrian Petre a fost transferat de Esbjerg în anul 2017 de la UTA Arad. Danezii au plătit 500.000 de euro pentru transferul atacantului. FCSB îl transferase cu un an în urmă, în 2016, pe Dennis Man de la arădeni, pentru 400.000 de euro.

“Pentru Adrian Petre am negociat, au cerut 3 milioane de euro și eu am oferit un milion. L-am pierdut pe Petre când au cerut ei 500.000 de euro, în trecut”, Gigi Becali în vara anului 2019

  • 1.300.000 de euro este cota de piaţă a lui Adrian Petre
  • 21 de ani are atacantul lui Esbjerg
ADVERTISEMENT