INCREDIBIL: MILIONARUL Adrian Porumboiu, PRINS cu tacîmuri FURATE!

Născuţi în aceeaşi zi, 27 septembrie 1950, „gemenii” arbitrajului românesc, Ion Crăciunescu şi Adrian Porumboiu au făcut brigadă la sute de meciuri şi au trecut printr-o mulţime de...
13.08.2014 | 01:36
INCREDIBIL MILIONARUL Adrian Porumboiu PRINS cu tacimuri FURATE

Născuţi în aceeaşi zi, 27 septembrie 1950, „gemenii” arbitrajului românesc, Ion Crăciunescu şi Adrian Porumboiu au făcut brigadă la sute de meciuri şi au trecut printr-o mulţime de întîmplări de la hazoase la dramatice.

craciunescu si porumboiu

De exemplu, la un meci din Cupa UEFA se aflau în selectul Principat Monaco, la un restaurant de mare clasă. Crăciunescu a subtilizat discret tacîmurile pentru peşte din faţa lui Porumboiu şi i le-a strecurat în buzunarul interior al sacoului aflat pe spătarul scaunului. Vasluianul s-a mirat de „neglijenţa” chelnerilor şi le-a cerut o furculiţă şi un cuţit, iar aceştia au început brusc să se agite, să discute aprins între ei şi să arate cu capul tot mai des spre masa arbitrilor români. După ce au achitat nota şi s-au ridicat să plece, şeful de sală le-a cerut politicos să se lase percheziţionaţi deoarece, a motivat acesta, în ultima vreme le-ar fi dispărut diverse obiecte din inventar. Crăciunescu a trecut primul prin „filtru”, fără probleme, evident, şi a urmat Porumboiu. Zîmbetul superior i-a dispărut brusc de pe faţă cînd din buzunarul lui a fost scos tacîmul de peşte, iar chipurile dure ale amfitrionilor, care ameninţau cu poliţia l-au făcut să explodeze!

porumboiu

„Să-l fi văzut ce faţă avea, parcă îi rămăseseră oasele de peşte în gît! Nu-şi mai găsea cuvintele, începuse să parlamenteze cu chelnerii în româneşte, în timp ce ăia dădeau din umeri şi făceau gesturi nervoase… Cînd a văzut că nu o scoate la capăt, s-a întors către mine şi şi-a dat seama instantaneu că totul e o farsă şi sînt, cum se spune, pe mînă cu ei şi m-a luat neoaş la o serie de drăgălăşenii autohtone că dacă tot nu înţelegea nimeni cum mă alinta, ce mai conta?!”, povesteşte, amuzat şi acum, Ion Crăciunescu.

ion-craciunescu_adrian-porumboiu-300x217