Fotbal intern

A investit 50 de milioane € şi s-a retras: “Cum să mă lupt cu CFR?”

Adrian Porumboiu a vorbit despre perioada în care a investit în fotbal şi a explicat de ce a ales să se retragă. Fostul finanţator al celor de la FC Valsui a dezvăluit că era imposibil ca în...
08.07.2017 | 18:37
A investit 50 de milioane E si sa retras Cum sa ma lupt cu CFR

Adrian Porumboiu a vorbit despre perioada în care a investit în fotbal şi a explicat de ce a ales să se retragă. Fostul finanţator al celor de la FC Valsui a dezvăluit că era imposibil ca în acea perioadă se se lupte cu cei de la CFR Cluj care, conform spuselor sale, erau protejaţi de elementul politic. Acesta a apelat la o poveste inedită pentru a descrie diferenţa de influenţă dintre Vaslui şi Cluj.

“Politicul a avut un rol major, dar şi cei care erau deasupra politicului. Numai un nebun ca mine putea să creadă că se putea juca cu CFR Cluj. Primarul de la Vaslui, când venea pe la Bucureşti oprea la Sineşti, scotea parizerul din pungă şi mânca cu muştar. Primarul de la Cluj, când venea la Bucureşti era prim ministru. E reală asta şi îmi place să o spun. N-a fost numai de echipă, puteam să fac echipă de 7 stele şi tot nu conta”,

Recunoaşte că se băga la echipă

Adrian Porumboiu a răspuns şi la întrebarea “câţi bani a investit în fotbal” şi a recunoscut, voalat, ce-i drept, că se implica în viaţa echipei mai mult decât era cazul. Despre fostul finanţator al lui FC Vaslui se spunea chiar că nu se limitează doar la a dicta primul 11 şi schimbările antrenorilor săi, ci se băga chiar şi la programul de antrenament al echipei! 

“Am investit foarte mult la club, mi-e şi ruşine să spun! 50 de milioane de euro? Nu chiar, dar e pe aproape. Luasem şi eu nebunia de sisteme de joc, de cum joacă echipa. Mă apucasem să văd şi cum joacă adversarii… eu îmi asum chestiile astea, nu caut scuze” , a explicat fostul patron al celor de la FC Vaslui.