Fotbal intern

Adrian Porumboiu „a luat foc” după posibilitatea reluării Liga 1 în Antalya: „Au gândire de raion!”

23.04.2020 | 12:40
Adrian Porumboiu a luat foc dupa posibilitatea reluarii Liga 1 in Antalya Au gandire de raion
ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu a vorbit despre posibilitatea reluării Ligii 1 în Antalya și „a luat foc” spunând despre oficialii LPF că au „gândire de raion”, conform prosport.ro.

Adrian Porumboiu nu vrea să audă despre reluarea Ligii 1 în Antalya

Adrian Porumboiu „a luat foc” după ce a auzit posibilitatea reluării Ligii 1 în Antalya: „”Mă comport ca orice om normal, folosesc masca și mănușile. Acum ce se întâmplă e de neconceput.

ADVERTISEMENT

Credeam că nu e posibil să fie așa ceva, dar uite că asta e realitatea. Trăim o perioadă în care auzim tot felul de năstrușnicii. În fotbal lumea a lua-o razna. Aud tot felul de transferuri, dar noi suntem în plină pandemie”.

E o prostie asta cu meciurile în Turcia, asta denotă nivelul celor de la LPF. Au gândire mică, au gândire de raion. Mă așteptam să fie cu un comunicat legat de organizare. Germania va fi prima țară care va relua campionatul”, a mai spus fostul arbitru internațional.

ADVERTISEMENT

„În Turcia pandemia e mai aprigă decât în România”

Adrian Porumboiu a continuat și a amintit de faptul că pandemia de coronavirus e mai aprigă în Turcia decât în România: „După 1 iunie putem începe și noi. În Turcia pandemia e mai aprigă ca în România, bine că nu au zis ăștia să joace în Belarus”.

„Ar fi fost amuzant. Cine îți garantează că vestiarele din Antalya sunt sterile?”, a mai spus Adrian Porumboiu.

Ioan Mărginean, președintele lui Gaz Metan Mediaș, a explicat motivul pentru care reluarea campionatului în Antalya este cea mai bună variantă pentru Liga 1:

„Din punct de vedere economic 97% din contractele turistice din Turcia au fost anulate. Am primit ofertă din Antalya de 30 de euro all-inclusive și atunci cluburile din Liga 1, care depind 60-70% din drepturile TV, au fost de acord.

Mergem cu toții, ne cantonăm într-un hotel, la Cluj ni se pune la dispoziție un charter de 192 de locuri. Noi înțelegem, e o forță majoră, ne antrenăm 2-3 săptămâni și jucăm.

Fotbaliștii trebuie să înțeleagă că nu vrem să umblăm la salarii, dar dacă nu producem nu avem cu ce plăti salariile. Le mulțumesc lui Marius Constantin și Răzvan Pleșca care au ieșit cu mine și au spus că acum e mai importantă supraviețuirea cluburilor decât salariile”.