Sport

Adrian Porumboiu, exasperat după greșelile de arbitraj din Dinamo – FC U Craiova: „Mai bine te uiți la Nuțu Cămătaru pe Antena 3!” Exclusiv

Adrian Cojocaru a fost omul negru în Dinamo - FC U Craiova 1948 0-0. Centralul gălățean a comis erori grave, pentru care a fost taxat și de Adrian Porumboiu.
26.11.2021 | 23:41
Adrian Porumboiu exasperat dupa greselile de arbitraj din Dinamo  FC U Craiova Mai bine te uiti la Nutu Camataru pe Antena 3 Exclusiv
ADVERTISEMENT

Adrian Cojocaru a făcut praf meciul dintre Dinamo și FC U Craiova 1948. Arbitrul în vârstă de 41 de ani a defavorizat ambele echipe în partida de deschidere a etapei a 17-a din Liga 1.

Prima formație care a avut de suferit din cauza centralului gălățean a fost cea antrenată de Mircea Rednic. În minutul 40 al confruntării din Ștefan cel Mare, Cojocaru l-a iertat de eliminare pe Sekou Sidibe.

ADVERTISEMENT

Avertizat încă din minutul 30, belgianul l-a faultat clar pe Nikos Kenourgios, dar arbitrul nu doar că nu i-a arătat cartonaș galben, ci n-a dictat nici măcar lovitură liberă directă pentru dinamoviști.

Adrian Porumboiu taie în carne vie după Dinamo – FC U Craiova 1948 0-0: „Dinamo e o rușine!”

A doua greșeală flagrantă a lui Adrian Cojocaru a fost în defavoarea oltenilor. Scăpat singur spre poarta lui Plamen Iliev, Alexandru Raicea a fost tras evident de tricou de către Andrei Radu, dar nici de această dată intervenția n-a fost considerată una neregulamentară.

ADVERTISEMENT

Atât arbitrajul, cât și prestația celor două formații l-au scos din sărite pe Adrian Porumboiu. FANATIK a stat de vorbă cu fostul arbitru FIFA și finanțator al lui FC Vaslui, care a mărturisit că a găsit altceva mai bun de făcut decât să urmărească Dinamo – FC U Craiova 1948.

„La faza din minutul 81, când Raicea intră în careu și este deposedat de minge nu este 11 metri… Este 10 metri, 7 metri, ca la handbal! Cum să nu fie penalty, când Radu vrea să-i scoată tricoul, iar Iliev îl tamponează ca trenul?

ADVERTISEMENT

Ce căuta Iliev acolo, când Raicea era flancat de Radu? Parcă a avut un black out mintal, n-a mai judecat nimic și a ieșit la rupere… Nu un penalty, două dacă se puteau da, dar domnul arbitru nu a văzut… La așa fotbal, așa arbitraje…

De mult n-am văzut meci așa slab… Dinamo e o rușine, Craiova asta a lui Mititelu se chinuie și ea… Și uite-așa ajungi să muți postul și să te uiți la Nuțu Cămătaru pe Antena 3”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cojocaru a mai comis erori într-un meci al lui Dinamo în acest sezon

Este mai mult decât evident că Adrian Cojocaru este unul dintre arbitrii din Liga 1 care nu sunt în formă. Sezonul acesta, centralul gălățean a mai comis-o într-un meci jucat de Dinamo.

În tur, când roș-albii au pierdut la Mediaș, scor 1-2, arbitrul în vârstă de 41 de ani i-a refuzat un penalty clar lui Gaz Metan, la scorul de 0-0.

În schimb, Cojocaru a ajutat-o pe Dinamo să marcheze golul de onoare. La un duel perfect regulamentar între Yuri Matias și Cătălin Măgureanu, arbitrul a dictat totuși penalty, iar Mirko Ivanovski a transformat de la punctul cu var.

ADVERTISEMENT