Sport

Adrian Porumboiu, atac fără precedent la adresa lui Răzvan Burleanu: „Un impostor cu rânjet de securist”

Fostul mare arbitru Adrian Porumboiu a lansat un atac extrem de dur la adresa președintelui Răzvan Burleanu, pe care îl consideră principalul vinovat pentru situația actuală din fotbalul românesc.
15.06.2022 | 23:58
Adrian Porumboiu atac fara precedent la adresa lui Razvan Burleanu Un impostor cu ranjet de securist
Fostul mare arbitru Adrian Porumboiu a lansat un atac extrem de dur la adresa președintelui Răzvan Burleanu, pe care îl consideră principalul vinovat pentru situația actuală din fotbalul românesc. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Conducerea FRF a fost pusă la zid și de o parte a jucătorilor din Generația de Aur, după rezultatele dezastruoase înregistrate de echipa națională în Liga Națiunilor.

Răzvan Burleanu, atacat violent de Adrian Porumboiu

Fost patron la FC Vaslui, Adrian Porumboiu, l-a atacat vehement pe Răzvan Burleanu, pornind de la o comparație între șeful fotbalului românesc și președintele Federației din Muntenegru, fostul mare fotbalist Dejan Savicevic.

ADVERTISEMENT

”Imaginea fidelă despre acest meci e cea în care apar cei doi președinți de Federație. Savicevic e un nume imens din fotbalul mondial, iar alături de el e un impostor, președintele FRF. Dați poza și vedeți un rânjet de un securist de tip nou! Orice comentariu facem de-aici înainte e de prisos.

Savicevic a reprezentat ceva, e fotbalist de fotbalist. Ăsta al nostru e vai mama… Aici să ne oprim și să vedem de ce joacă așa cum joacă ai noștri. Burleanu i-a ucis pe toți, ne-a ciuruit pe toți. O țară atât de mică, o populație cât Suceava, ne-a învins. Despre ce vorbim?! Restul e o amețeală de doi lei.

ADVERTISEMENT

Ca orice școlit de la securitatea nouă, Burleanu are un bagaj de 300 de cuvinte și prostește lumea cu ele! Suntem proști cu toții, de fapt! Ce fotbal să avem cu un asemenea impostor? Niciodată nu ne revenim cu el. Securitatea a murit, trăiască noua securitate!”, a declarat Porumboiu, pentru gsp.ro.

Tot mai mulți oameni din fotbal nu-l mai vor pe Burleanu

În primele patru meciuri din Liga Națiunilor, România a fost învinsă de trei ori și a obținut o victorie la limită cu Finlanda. După elecul din Giulești cu Muntenegru, scor 0-3, fanii au cerut  demisia oficialilor FRF.

ADVERTISEMENT

În același timp, FANATIK a surprins un moment mai mult decât elocvent pentru situația actuală a fotbalului românesc. Directorul tehnic Mihai Stoichiță a fost prins zâmbind de ce se întâmpla pe teren și în tribune.

Mihai Stoica, manager general la FCSB, a fost și el la fel de vehement. După ce l-a ”distrus” pe Alexandru Maxim, oficialul ”roș-albaștrilor” vrea ca Răzvan Burleanu și întreaga conducerea a Federației Române de Fotbal să își dea demisia, deoarece sunt principalii vinovați pentru degradarea fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica, fostul atacant al echipei naționale a României, l-a desființat pe Răzvan Burleanu după ce președintele FRF a fost la vestiare să vorbească cu jucătorii la finalul meciului cu Muntenegru.

ADVERTISEMENT