Fotbal intern

Porumboiu, atac la CFR Cluj: “Se ocupă cu mai multe treburi, în întuneric”

Pe lângă transferurile efectuate de CFR Cluj în această vară, clujenii au mai reuşit o mutare şi la nivelul organigramei clubului. Răzvan Zamfir a fost numit pe postul de director sportiv, iar...
28.06.2017 | 13:18
Porumboiu atac la CFR Cluj Se ocupa cu mai multe treburi in intuneric
ADVERTISEMENT

Pe lângă transferurile efectuate de CFR Cluj în această vară, clujenii au mai reuşit o mutare şi la nivelul organigramei clubului. Răzvan Zamfir a fost numit pe postul de director sportiv, iar Adrian Porumboiu, fost finanţator la FC Vaslui, consideră achiziţia acestuia ca fiind una reuşită, dar l-a şi înţepat pe acesta, precizând că se ocupă cu multe treburi, insinuând că noul director sportiv al CFR Cluj ar fi implicat în blaturi.

Pentru CFR, nu cele 10 transferuri sunt cele mai importante mutări făcute. Au transferat ceva mai bun. Am înţeles că cel mai bun transfer este Răzvan Zamfir. El face cât 10 jucători. El se ocupă de mai multe treburi, în întuneric. E acolo unde nu prea pătrunde aerul. Acesta este un transfer important, a declarat Adrian Porumboiu pentru sport.ro.

ADVERTISEMENT

Răzvan Zamfir a mai fost în trecut în organigrama lui CFR Cluj, în perioada de glorie a clubului ardelean. Înainte de revenirea la formaţia clujeană a fost director sportiv la Bari şi a impresariat fotbalişti. Nu este prima dată când Porumboiu îl acuză pe Zamfir, fostul finanţator atacându-l şi în perioada în care FC Vaslui şi CFR Cluj s-au luptat pentru titlul de campioană în Liga 1.

CFR îl are acolo pe Răzvan Zamfir, care este cunoscut că e un blătuitor. E şi impresar, la un meci de-al Vasluiului îmi luase un jucător deoparte ca să îl impresarieze. Escroci! Eu pun cap la cap nişte lucruri care s-au întâmplat, declara Adrian Porumboiu în 2011. Pe lângă fostul arbitru, pe Răzvan Zamfir l-a mai atacat în trecut şi Gigi Becali. “M-am prins eu de ce l-au luat la CFR Cluj pe Răzvan Zamfir. Cu vreo câţiva ani în urmă a venit la mine la birou şi mi-a spus că e impresar şi că are jucători la fiecare echipă, câte 2-3, cu care poate vorbi pentru a aranja meciuri. Mi-a zis şi că mă costă 30.000 de euro”, a declarat Gigi Becali în 2009.

ADVERTISEMENT