Fotbal intern

Adrian Porumboiu, cea mai tare replică după CFR Cluj – Dinamo: “Vă dați seama dacă Bârsan era șerif?” Exclusiv

06.04.2021 | 11:21
Adrian Porumboiu cea mai tare replica dupa CFR Cluj  Dinamo Va dati seama daca Barsan era serif Exclusiv
ADVERTISEMENT

CFR Cluj – Dinamo 1-0, ultima partidă a etapei a 29-a din Liga 1, a provocat multe polemici legate de arbitraj. Marcel Bârsan i-a eliminat în prima repriză pe Paul Anton și Florin Bejan, ambii după ce au primit câte două cartonașe galbene.

În partea a doua, cei de la CFR Cluj au reclamat două penalty-uri neacordate, după presupuse faulturi la Billel Omrani. Adrian Porumboiu l-a criticat aspru pe Marcel Bârsan pentru arbitrajul din partida de la Cluj.

ADVERTISEMENT

Într-o declarație oferită pentru FANATIK, fostul mare arbitru a spus că eliminările celor doi jucători de la Dinamo au fost decizii greșite. Porumboiu consideră că Bârsan pur și simplu nu înțelege fotbalul, în ciuda faptului că are ecuson FIFA.

Adrian Porumboiu îl critică pe Marcel Bârsan: “Se vede că nu a jucat fotbal, la fel ca șeful lui Burleanu”

“Vă dați seama dacă Bârsan era șerif? Împușca lumea fără să gândească”, a fost super replica lui Adrian Porumboiu pentru FANATIK în legătură cu eliminările dictate împotriva celor de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Fostul patron al formației FC Vaslui consideră că Bârsan a acționat prea repede și a dezechilibrat jocul. Nu a ezitat să trimită o săgeată și către președintele FRF, Răzvan Burleanu.

“Nu am văzut tot meciul, dar mi-am dat seama care e problema lui Bârsan din doar câteva faze. Se vede că nu a jucat fotbal, la fel ca și șeful lui, Răzvan Burleanu. Niciunul dintre ei nu îl înțelege.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a cerut două lovituri de pedeapsă în repriza secundă, Porumboiu crede că nu trebuiau acordate

Ca arbitru trebuie sa încerci să nu dezechilibrezi jocul, sa fii imparțial. Nu să dai două eliminări așa repede, la faze discutabile. Cât despre penalty-uri, nu mi s-a părut nimic. Prea puțin pentru a da 11 metri.

El poate a avut intenții bune, dar chiar nu înțelege fotbalul. Și mai e și ecuson FIFA”, a mai spus Adrian Porumboiu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a câștigat partida cu Dinamo prin golul marcat de Billel Omrani, în minutul 80, și se apropie la doar un punct de liderul FCSB. Asta în vreme ce Dinamo este pe locul 14 și va avea o misiune infernală în play-out, în lupta pentru evitarea retrogradării.

ADVERTISEMENT