Sport

Adrian Porumboiu dă de pământ cu Dan Petrescu după ce a refuzat naționala: „Să nu mai aud de el! O scenetă de prost gust, un circ!”

Adrian Porumboiu, fost arbitru FIFA și patron al clubului FC Vaslui, a vorbit în termeni duri despre Dan Petrescu, după ce a refuzat postul de selecționer al naționalei României.
23.12.2021 | 21:15
Adrian Porumboiu da de pamant cu Dan Petrescu dupa ce a refuzat nationala Sa nu mai aud de el O sceneta de prost gust un circ
ADVERTISEMENT

Naționala României a rămas fără selecționer după ce, la finalul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022, Mirel Rădoi a decis să plece de pe banca „tricolorilor”.

Până acum, FRF i-a ofertat pe Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu pentru postul de selecționer, însă niciunul nu a dat curs propunerii.

ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu dă de pământ cu Dan Petrescu după ce a refuzat naționala

Fostul arbitru a avut o reacție dură la adresa lui Dan Petrescu, pentru faptul că nu a dat curs ofertei de la FRF și a ales să rămână la CFR Cluj.

Totodată, Porumboiu recunoaște că „Bursucul” este unul dintre cei mai buni antrenori români.

„Sunt uluit de ipocrizia pe care o manifestă în legătură cu Dan Petrescu. El este unul dintre cei mai buni antrenori pe care îi are România, dar, după sceneta asta de prost gust, un truc ieftin, prin care să demonstreze ce? Dan Petrescu, pentru mine, nici nu vreau să mai aud de el ca antrenor și ca om.

ADVERTISEMENT

Revenind la Dan Petrescu, căruia nu vreau să-i mai pronunț numele. Să fii antrenorul echipei naționale e o mândrie, atât pentru el, cât și pentru suporterul echipei naționale.

Fotbalul nu e pentru oamenii bogați, e pentru suporterii care au un nivel mediu sau mai jos de salariu.

ADVERTISEMENT

Este un fenomen care atrage foarte multă lume. Hai să-i spun circ, dar sunt elegant. Despre ce vorbim? Acolo (n.r. la CFR Cluj) conduce Dîncu.

El conduce și Federația. Ei de ce s-au împotmolit de 400.000 de euro, care, oricum, n-ajungeau la Dan Petrescu? Dacă pleca în Ungaria sau la Chelsea, da, plătește penalitatea, dar el pleca la naționala României. Este un conflict de interese.

ADVERTISEMENT

Cel care este la CFR Cluj este Dîncu. El este și la Federație. Nu că-i nașul lui Burleanu, dar îi îndrumă și pașii, că e încă un bebeluș.

Cine este Dîncu? Este ministrul Apărării Naționale. Băi, atât de jos am ajuns?”, a declarat Adrian Porumboiu, pentru Digi Sport.

ADVERTISEMENT