Sport

Adrian Porumboiu dă de pământ cu echipa lui Mihai Rotaru: „E o Craiovă artificială. E făcută in vitro!” Exclusiv

Adrian Porumboiu, fost arbitru FIFA, a vorbit în termeni duri despre Universitatea Craiova, pe care o consideră o echipă „artificială”.
28.07.2021 | 19:20
Adrian Porumboiu da de pamant cu echipa lui Mihai Rotaru E o Craiova artificiala E facuta in vitro Exclusiv
ADVERTISEMENT

Fostul arbitru FIFA s-a declarat un simpatizant FC U Craiova și susține că îl apreciază pe Adrian Mititelu.

Acesta admiră faptul că, deși se află în penitenciar, Adrian Mititelu investește în continuare în formația din Bănie.

ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu dă de pământ cu Universitatea Craiova

Adrian Porumboiu a avut o declarație dură la adresa echipei patronate de Mihai Rotaru și își dorește ca FC U Craiova „să-i ia fața” în campionat.

„Rămân doar două echipe simpatice, plăcute ochiului în tot ce se întâmplă în campionatul ăsta: Rapidul și echipa lui Mititelu.

ADVERTISEMENT

M-aș bucura să aibă rezultate și Craiova lui Mititelu să-i ia fața celeilalte Craiova, care e o Craiovă artificială, nu-i naturală. E făcută in vitro.

Eu am simpatie, nu e treaba mea, nu știu ce vor face. Am simpatie pentru puterea și, mă rog, ceea ce face Mititelu, deoarece puțini ar fi în stare să renască… acolo unde e, în întuneric. El e în întuneric, iar afară, la echipă, este lumină, deoarece au și un fotbal plăcut”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu: „Au adus și un antrenor știutor de fotbal cât încape!”

Fostul arbitru a vorbit în termeni laudativi despre Adrian Mutu, antrenorul FC U Craiova, pe care îl consideră un tehnician „știutor de fotbal cât încape”.

„Toată lumea trebuie să aibă admirație față de echipa lui Mititelu, pentru că omul ăla a fost doborât, a fost împușcat, omorât și e viu.

ADVERTISEMENT

Dar, săracul, păcat că nu vede razele soarelui. În rest, este de apreciat, este un om care și-a riscat totul pentru fotbal, când alții au luat de-a gata și au venit cocoțați.

Asta înseamnă România, unuia îi dai în cap, care face treabă serioasă, iar pe altul îl ajuți, pentru că așa spune politicul. Politicul înseamnă Olguța, înseamnă mai știu eu care șmecher de la Federație, să te dea direct în Liga 2.

E normal să fi obiectiv, nu ai cum să nu fi obiectiv în condițiile astea. Au adus și un antrenor știutor de fotbal cât încape, Mutu. Și pentru el m-aș bucura să reușească”, a mai spus Adrian Porumboiu, pentru FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Laci: 1,57 este cota pentru “se califică U Craiova”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT