Sport

Adrian Porumboiu, declarație savuroasă despre Marius Șumudică și Edi Iordănescu: „Le doresc să piardă amândoi!”. Exclusiv

Adrian Porumboiu, fost patron al clubului FC Vaslui, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre declarația pe care Marius Șumudică a avut-o la adresa sa.
20.08.2021 | 18:00
Adrian Porumboiu declaratie savuroasa despre Marius Sumudica si Edi Iordanescu Le doresc sa piarda amandoi Exclusiv
Adrian Porumboiu, declarație savuroasă despre Marius Șumudică și Edi Iordănescu: „Le doresc să piardă amândoi!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică, antrenorul campioanei CFR Cluj, a reacționat la adresa lui Adrian Porumboiu, după ce fostul patron al Vasluiului a declarat că Edi Iordănescu este „zece clase peste Șumudică”.

Adrian Porumboiu, declarație savuroasă despre Marius Șumudică și Edi Iordănescu

Având în vedere adversitatea pe care o are față de FCSB și CFR Cluj, Adrian Porumboiu a declarat, în spirit de glumă, că și-ar dori ca, în meciul direct dintre cele două echipe, ambele să piardă.

ADVERTISEMENT

În același timp, fostul patron al Vasluiului susține că vrea să încheie polemica în care a intrat cu Marius Șumudică și că nu se simte vizat de declarațiile acestuia.

„N-a spus nimic la adresa mea. Ce spune, că are un mesaj de la mine? Poate, cine știe ce amintiri o avea în legătură cu mine. Hai să fim serioși. Ce să aibă? Astea sunt copilării. Nu stau acum să…

ADVERTISEMENT

Ce mesaje? Eu am mesaje cu ei? Mă faceți să râd. Nu mă simt cu nimic implicat în problemele astea. Eu nu stau acuma în disputele cu Șumudică și cu Iordănescu. Mi-am spus un punct de vedere, civilizat și cu asta basta. N-a spus nimic Șumudică de mine.

Sunt antrenori, sunt profesioniști, să-și vadă de carierele lor, atât. Le doresc succes amândurora. Și, dacă s-ar putea, în meciul pe care-l joacă, să-l piardă amândoi (n.r. râde). Ei sunt la două echipe care nu-mi sunt simpatice.

ADVERTISEMENT

Absolut niciuna nu mi-aș dori să câștige. Eu le doresc succes, că au fost la Vaslui, n-am nimic cu ei. Eu închei subiectul respectiv, n-are nicio logică să-l continui”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Declarația lui Marius Șumudică

„Am eu mai multe episoade de povestit despre ce s-a întâmplat, dar n-are rost, nu voi continua cu nimic. Dacă aș spune și dacă aș arăta și niște mesaje din telefon… cu cine face tactica, ce s-a întâmplat, ce s-a făcut, dar nu mai contează.

ADVERTISEMENT

Eu îl respect pe domnul Porumboiu, dar dacă el poate să afirme așa ceva sau dacă Edi, care mi-a fost secund, apare și spune că a pregătit meciul de la Istanbul sau de la Milano, atunci așa este. Doar că n-am auzit ca un secund să facă tactica principalului.

Gura bate … nu vreau să pronunț și n-am putut să mă abțin, dar voi face publice în curând niște detalii din perioada Vaslui, în relația Șumudică-Iordănescu-Porumboiu.

Mai departe ce spune domnul Porumboiu eu nu comentez, e părerea lui. Și încă ceva… și mie mi-e dor de Dan Petrescu”, a declarat Marius Șumudică, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT