Fotbal intern

Adrian Porumboiu, derapaj după greșelile lui Sebastian Colțescu. ”E dezechilibrat mental! E killer, execută la comandă”

26.11.2019 | 10:30
Adrian Porumboiu derapaj dupa greselile lui Sebastian Coltescu E dezechilibrat mental E killer executa la comanda
ADVERTISEMENT

Sebastian Colțescu a avut o prestație slabă la meciul Viitorul Constanța – Sepsi OSK, scor 4-1, iar Adrian Porumboiu a reacționat dur după greșelile centralului. Acesta a arătat 9 cartonașe galbene la partida din etapa a 17-a și a eliminat doi jucători. Fostul finanțator al lui FC Vaslui crede că Sebastian Colțescu a greșit intenționat împotriva formației din Sfântu Gheorghe.

Adrian Porumboiu, derapaj după greșelile lui Sebastian Colțescu

„Arbitrajele lui Colțescu nu au loc în niciun colț de lume. E dezechilibrat mental. Nu poate să conducă meciul. El comite greșeli d-astea câte vrei. Nu e o eroare umană! E setat pe chestii d-astea. La primul gol al lui Sepsi e fault în atac. După aceea și-a dat seama că a greșit și a început să-i toace pe cei de la Sepsi. A doua eliminare e ceva.. Și după aceea dă și penalty.

ADVERTISEMENT

Nu poți da lovitură de pedeaspă la așa ceva. E o bâlbâială cu celălalt asistent, «Giungiuleac», sau cum îl cheamă (n.r. Radu Ghinguleac). Și el e renumit că are legătură cu chestiile subterane. N-avea cum să fie penalty.  E în ADN-ul lui Colțescu. El are o satisfacție macabră în a schingiui echipe. Are talent! Dar ce să faci cu el? Îți bați joc… Când pune ochii pe echipă, ori o arde, ori nu dă nimic împotrivă. Ăsta e Colțescu. E croit pe asta. Nu există meci în care să nu greșească.  

Când neuronii lui, care nu cred că sunt prea dezvoltați, se duc într-un colț, i se pune pata pe o echipă. Poate va primi 2-3 etape de suspendare. E scandalos. Vassaras, chiar nu vezi? Că se vede și din Salonic sau de unde stai.  El nu a gândit pe termen lung. Nu s-a gândit că Sepsi va juca etapa viitoare cu Craiova. Nu gândește așa lung, ci pe termen scurt. Nu-l suspectez de inteligență. Dacă vrei un arbitru killer, îl iei pe Colțescu. Execută comanda. E tipul de arbitru rachetă. Are dereglări serioase.  

ADVERTISEMENT

Probabil ar trebui să i se recomande să stea într-o clădire nu prea înaltă, dar să stea la parter… Dacă are momente d-astea, trebuie să fie și arbitru? Dacă a avut probleme, ce să fac? Să se facă bine, dar să nu facă terapie pe terenuri. Dacă a avut probleme, uite că mai are! Nu e zdravăn. Nu are nicio legătură cu arbitrajul”, a declarat Adrian Porumboiu la GSP LIVE.