Sport

Adrian Porumboiu distruge arbitrajul de la CS Mioveni – CFR Cluj 0-1. Campioana, dezavantajată clar: „A fost apogeul penibilului reușit de Mladinovici”

CFR Cluj a avut parte de un nou arbitraj defavorabil în SuperLiga. Adrian Porumboiu a criticat în termeni duri prestația lui Horia Mladinovici și a VAR-ului.
13.11.2022 | 20:27
Adrian Porumboiu distruge arbitrajul de la CS Mioveni  CFR Cluj 01 Campioana dezavantajata clar A fost apogeul penibilului reusit de Mladinovici
Adrian Porumboiu distruge arbitrajul de la CS Mioveni - CFR Cluj 0-1. Campioana, dezavantajată clar: „A fost apogeul penibilului reușit de Mladinovici”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul mare arbitru FIFA Adrian Porumboiu a analizat în exclusivitate pentru FANATIK prestația brigăzii de arbitri de la CS Mioveni – CFR Cluj 0-1. Porumboiu a dat de pământ cu „centralul” Horia Mladinovici și cu „fluierașii” din cabina VAR.

Adrian Porumboiu tună și fulgeră după arbitrajul din CS Mioveni – CFR Cluj 0-1

CFR Cluj a învins-0 pe CS Mioveni prin golul lui Cephas Malele din minutul 87. Pe parcursul jocului de pe terenul ultimei clasate din SuperLiga, echipa lui Dan Petrescu ar fi trebuit să primească o lovitură de pedeapsă la scorul de 0-0, iar la 0-1 i s-a anulat un gol perfect valabil.

ADVERTISEMENT

În minutul 67, Garutti i-a dat peste picior în mod evident lui Yeboah, dar arbitrul Horia Mladinovici n-a considerat că este penalty pentru CFR Cluj nici măcar după ce a revăzut faza pe monitorul VAR.

„Ăștia de la CCA, pe lângă VAR ar trebui să le dea și un… oftalmolog în camera aia de chin și jale! Cum să nu dai penalty la o astfel de fază? Garutti dă drept în piciorul lui Yeboah, penalty clar. Punct!

ADVERTISEMENT

Să zicem că n-ai văzut, tu, Mladinovici, faza în timp real, deși asta e treaba ta pe teren, să vezi ce se întâmplă… D-aia ești arbitru central, nu periferic… (râde)

Dar și după ce vezi atâtea reluări să dai decizia greșită?! Arbitrul VAR e Ionuț Coza, ce să spun, «Coza Nostra»! (râde) Oricâte câte păcate are CFR Cluj de-a lungul timpului și îi ajung blestemele, este, totuși, prea mult”, a declarat Adrian Porumboiu în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

A fost al doilea meci în care campioana României a fost dezavantajată clar de arbitri. S-a întâmplat în meciul din Giulești, pierdut de ardeleni, scor 1-2.

„Doamne ferește, ce arbitri am ajuns să avem…”

În ceea ce rpivește golul marcat de Birligea în minutul 90+4 și anulat CFR-ului de „centralul” Horia Mladinovici fără nicio consultare cu colegii din camera cu VAR, Adrian Porumboiu consideră că a fost încă o greșeală gravă a arbitrului din București.

ADVERTISEMENT

„Golul anulat în prelungiri a fost apogeul penibilului reușit de Mladinovici la meciul ăsta. Nu a fost niciun motiv să nu dea gol valabil, niciunul! Nici ofsaid, nici henț, nici fault în atac, tușierul a ridicat fanionul aiurea…

De ce nu a intervenit VAR? Că ei au văzut acolo reluările din apropierea fazei și au putut constata că n-a fost nicio problemă. Doamne ferește, ce arbitri am ajuns să avem…”, a adăugat fostul arbitru FIFA.

ADVERTISEMENT