Sport

Adrian Porumboiu, favorită surpriză în sezonul viitor al Ligii 1: „Sunt mai buni ca Vucici sau Mucici!”

Adrian Porumboiu are o favorită surpriză în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1 și râde de achizițiile lui Gigi Becali de la FCSB.
16.07.2021 | 11:42
Adrian Porumboiu favorita surpriza in sezonul viitor al Ligii 1 Sunt mai buni ca Vucici sau Mucici
Adrian Porumboiu, fostul mare arbitru și patron al celor de la FC Vaslui. Sursă foto: Mediafax
ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu l-a luat peste picior pe Gigi Becali și transferurile făcute de FCSB și consideră că echipa latifundiarului din Pipera are șanse mici să cucerească titlul și în acest sezon, mai ales că CFR Cluj s-a întărit extrem de mult după ultimele transferuri.

Ba mai mult, Porumboiu l-a mai înțepat pe Gigi Becali și cu privire la CSA Steaua, după ce a anunțat că sunt foarte mulți investitori dispuși să bage bani la echipa Armatei, deși Gigi Becali a declarat contrariul.

ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu e fan Rapid în acest sezon al Ligii 1. Cum îl înțeapă pe Gigi Becali

Deși nu mai este implicat sub nicio formă în fotbal, fostul finanțator al celor de la FC Vaslui s-a declarat fanul Rapidului în următorul sezon. Fostul mare arbitru a explicat și motivele pentru care îi va susține pe giuleșteni: publicul senzațional, transferurile din ultima vreme și cuplul solid de fundași centrali.

Rapidul a adus nu mai puțin de opt jucători în această perioadă de transferuri, iar Porumboiu consideră că alb-vișinii vor avea cea mai tare defensivă în acest campionat: „Susțin Rapid, fără niciun fel de rezervă! Au mulți fani, au făcut transferuri, au cel mai bun cuplu de fundași centrali.

ADVERTISEMENT

Nu se poate compara cu Vucici, Mucici sau cum îi cheamă pe alții de pe la alte echipe… aduși ca mari salvatori”, a surprins omul de afaceri, care a ironizat transferul lui Stipe Vucur.

“L-au luat pe Romario, nu e cel adevărat, dar e bun pentru campionatul intern”

Iar Porumboiu nu s-a oprit aici și l-a dat exemplu pe Junior Morais, pe care îl consideră un fotbalist de clasă: „Niciunul nu se poate compara cu cei doi. Junior Morais e un jucător care a atras atenția, e un fotbalist de clasă.

ADVERTISEMENT

L-au luat pe Romario, nu e cel adevărat, dar e bun pentru campionatul intern. Foarte bun! Așa că eu mizez pe ei și sunt fanul lor în acest campionat”, s-a mai justificat acesta.

Porumboiu are mare încredere și în Adrian Mutu

Porumboiu consideră că Adrian Mutu va face o figură frumoasă la FC U Craiova 1948, echipa lui Adrian Mititelu. Oltenii s-au întărit și ei și vor să nu fie văzuți de adversari drept o nou promovată: „Apoi țin cu Craiova lui Mititelu, îmi place că este o echipă vie și am mare încredere în Adrian Mutu”, a mai explicat Porumboiu pentru ProSport.

ADVERTISEMENT

Rapidul a adus până în acest moment nu mai puțin de opt jucători, fiind una dintre cele mai active echipe din Liga, alături de Craiova lui Mititelu și CFR Cluj.

Astfel, în Giulești au ajuns Romario Moise, Alexandru Cristian Albu, fundaşul Claudiu Belu-Iordache, mijlocaşul Ljuban Crepulja, mijlocaşul Nicolae Carnat şi fundaşii Dragoş Grigore, Junior Morais şi Cristian Săpunaru.

Porumboiu a fost principalul finanțator al celor de la FC Vaslui în perioada 2002-2013, a dus echipa în cupele europene și a fost aproape de titlu în Liga 1. A promovat cu moldovenii în Liga după doar trei ani, în 2005.

ADVERTISEMENT