Stiri sportive

Adrian Porumboiu, scandalizat de arbitrajul din FCSB – UTA 2-1: “Cădem în derizoriu. E vizibil și fără tata VAR-ului” Exclusiv

FANATIK a stat de vorbă cu fostul mare arbitru internațional, Adrian Porumboiu și a criticat în termeni duri greșelile centralului Marian Barbu în meciul dintre FCSB și UTA.
05.12.2021 | 23:41
Adrian Porumboiu scandalizat de arbitrajul din FCSB  UTA 21 Cadem in derizoriu E vizibil si fara tata VARului Exclusiv
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a acuzat în termeni duri arbitrajul de la partida Chindia Târgoviște – CFR Cluj 0-1 și consideră că ardelenii sunt cea mai avantajată echipă din Casa Pariurilor Liga 1.

FANATIK a pus pe hârtie fazele controversate din acest campionat și a reieșit că echipa lui Gigi Becali a fost cea avantajată, lucru care s-a întâmplat și în partida cu UTA în care Marian Barbu a dictat două penalty-uri controversate pentru FCSB.

ADVERTISEMENT

Fostul mare arbitru, Adrian Porumboiu a comentat în exclusivitate pentru site-ul nostru fazele controversate din partida FCSB – UTA 2-1 și care au influențat decisiv rezultatul partidei.

Adrian Porumboiu pentru FANATIK: „N-a fost penalty niciodată. Parcă suntem în «D-ale carnavalului»”

Adrian Porumboiu a analizat în exclusivitate pentru FANATIK faza penalty-ul obținut de Octavian Popescu iar concluzia a fost una extrem de tranșantă la adresa centralului Marian Barbu.

ADVERTISEMENT

„Așa ceva nu se poate… Parcă suntem în «D-ale carnavalului».. . Și ieri la meciul Clujului… Cum să dai penalty la așa ceva? Arbitrul fost la trei metri de fază… Și este arbitru FIFA… Arată bine, am auzit că a fost manechin (n.r. râde)… E orice băiatul ăsta, numai arbitru nu e..”. – Adrian Porumboiu.

În opinia lui Adrian Porumboiu, sferele de influență în Liga 1 sunt împărțite între FCSB și CFR Cluj, iar restul echipelor sunt cantitate neglijabilă: „O fi primit «indicății prețioase»! «Dacă i-am ajutat pe CFR Cluj, hai să-i ajutăm și pe FCSB»… Restul echipelor sunt carne de tun. Este mai mult decât jenant ce se întâmplă în arbitrajul românesc”.

Nici Octavian Popescu nu a scăpat de tirul lui Adrian Porumboiu: „Este periculos și ce se întâmplă cu copilul ăsta”

Fostul patron al lui FC Vaslui îl avertizează pe Octavian Popescu că nu va ajunge niciodată fotbalist dacă va continua să simuleze.

ADVERTISEMENT

„Este periculos și ce se întâmplă cu copilul ăsta, Octavian Popescu, ce învață să facă. Talent, talent, dar n-o să ajungă nimic așa. S-a prăvălit de parcă era un copac doborât cu toporul la rădăcină (n.r. râde)… Parcă l-a retezat…”. – Adrian Porumboiu

Adrian Porumboiu e convins că echipele importante nu își doresc implementarea sistemului VAR în România și e sigur că nu a existat niciun contact între Roger și Octavian Popescu.

„Căzătură antologică, e de studiat căzătura aia… Nu l-a călcat, nu l-a lovit, el a băgat piciorul, contacte de astea sunt cu zecile în careu, dar nu poți să dai penalty la așa ceva. N-a fost penalty niciodată. De-asta nu vor VAR nici FRF, nici arbitri, nici unele echipe și știm toți care…”.

ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu, despre al doilea penalty acordat de Marian Barbu: „Cădem în derizoriu să ne mai spunem părerea”

„Ce să mai comentăm despre al doilea penalty? Cădem în derizoriu să ne mai spunem părerea de foști arbitri la o fază vizibilă și fără tata VAR-ului.

Asistentul Orbuleț care a fost de-a dreptul orb la mingea aia ieșită clar din teren, cu două circumferințe, nu numai cu una, a mai dat campionate cum a vrut el. Amintiți-vă cadourile date Oțelului în penultima etapă a sezonului 2010-2011, când a învins pe Poli Timșoara la Galați. Ne batem gura de pomană”, a concluzionat Adrian Porumboiu în exclusivitate pentru FANATIK.

  • 2 penalty-uri controversate a acordat Marian Barbu pentru FCSB în meciul cu UTA

  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan Mediaș – FCSB: 1,70 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT