Fotbal intern

Adrian Porumboiu îl contrazice pe Marius Șumudică: “Eu am făcut schimbările la meciul cu FCSB. Ce, poate să zică cineva că nu mă pricep?!”

01.11.2019 | 11:56
Adrian Porumboiu il contrazice pe Marius Sumudica Eu am facut schimbarile la meciul cu FCSB Ce poate sa zica cineva ca nu ma pricep
ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu a infirmat declarațiile recente oferite de Marius Șumudică, care susținea că, de-a lungul carierei sale, nu a avut parte de niciun patron care să-i dicteze schimbările. Fostul mare arbitru, patron la FC Vaslui când Șumudică era antrenor, susține că el a comandat două modificări realizate la un joc cu FCSB.

Porumboiu îl contrazice pe Șumudică

Marius Șumudică a susținut recent că nu ar putea să lucreze la FCSB, din cauza imixtiunilor patronului în alcătuirea echipei, problemă cu care el nu s-a confruntat niciodată în carieră. Adrian Porumboiu, patron la FC Vaslui când Șumudică era antrenor, declară că tehnicianul a făcut două schimbări la comanda sa, la pauza unui meci cu FCSB. De asemenea, fostul mare arbitru oferă și un exemplu concret la care a asistat, cu nume grele implicate, precum Silvio Berlusconi și Carlo Ancelotti.

ADVERTISEMENT

Gigi îi dă formaţia şi el doarme cu ea sub pernă! Aşa se întâmplă dacă Şumudică vine la FCSB. Asta se întâmplă şi la Real Madrid, şi oriunde în lume. Să vă dau un exemplu: eram observator la Milan – Barcelona. Era Ancelotti antrenor şi Berlusconi patron. Eram lângă Berlusconi. La un moment dat, l-a chemat pe Galliani şi i-a transmis ce schimbare urmează. În 10 minute s-a făcut schimbarea. Eu am făcut schimbările alea două la meciul cu FCSB! Nu că mă laud, dar eu le-am făcut! Trebuia să o lase aşa, nu-l înţeleg pe Şumudică de ce spune că nu am făcut eu.

S-a întâmplat asta şi cu antrenori mai mari decât el care au fost la Vaslui. Eram implicat la echipă mai mult decât trebuia. Credeam că mi-am greşit vocaţia, dar eram pe o pistă falsă. Şi acum aş face schimbările, vezi mai bine de sus, din tribună! Ce, poate să spună cineva despre mine că nu mă pricep?! În celelalte afaceri ale mele n-am făcut aşa, doar la fotbal, că acolo mă prinsese nebunia“, a declarat Adrian Porumboiu la ProX.

ADVERTISEMENT

Vaslui a câștigat cu schimbările dictate de Adrian Porumboiu

Meciul care a adus la polemica dintre cei doi datează din sezonul 2012 – 2013. Pe 27 august, FCSB se deplasa la Vaslui, într-un meci ce punea față în față două formații cu pretenții de titlu. După primele 45 de minute scorul era 0-0, iar moldovenii surprindeau cu două modificări la pauză.

Nicolae Stanciu și Sabrin Sburlea intrau pe gazon în minutul 46, iar FC Vaslui avea să câștige meciul cu 3-1, revenind de la 0-1. Sburlea a fost singurul care a reușit ceva notabil în acel joc, pasă decisivă la golul trei, marcat de Marius Niculae.

ADVERTISEMENT