Fotbal intern

Adrian Porumboiu îl urechează pe Ovidiu Hațegan: “A greșit la lovitura liberă din minutul 22, după care a marcat Botoșaniul!” EXCLUSIV

29.02.2020 | 22:17
Adrian Porumboiu il urecheaza pe Ovidiu Hategan A gresit la lovitura libera din minutul 22 dupa care a marcat Botosaniul EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Fostul mare arbitru Adrian Porumboiu este forte sigur că arbitrul Ovidiu Hațegan a greșit la faza loviturii libere din minutul 22 a meciului FC Botoșani – FCSB, când medieșenii au executat repede penalitatea și au marcat, însă conducătorul jocului a anulat reușita lui Keyta.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 3.25 este cota pentru ”X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu îl urechează pe Ovidiu Hațegan: „A greșit la lovitura liberă din minutul 22, după care a marcat Botoșaniul”

Contactat de FANATIK, Adrian Porumboiu a fost foarte „tranșant” în legătură cu faza litigioasă din minutul 22 al meciului FC Botoșani – FCSB. În acel moment scorul era egal, 1-1.

„În primul moment am avut impresia că Hațegan a ridicat mâna stângă având fluierul în ea… eu în toată cariera mea am ținut fluierul în mâna stângă și am avut impresia asta ca o… deformație profesională, să-i spunem”

„Numai că din reluări am văzut clar că Hațegan nu avea fluierul în mână, a ridicat stânga ca să indice lovitura liberă directă, nu ca să atenționeze jucătorii, cum era normal, să aștepte fluierul său ca să execute lovitura”

„Plus că, în loc să discute cu jucătorii, el trebuia să traseze cercul din care trebuia bătută lovitura, linia la care trebuia să se alinieze zidul la 9 m, plus că a avut și startul ăla pe direcția mingii, instinctiv zic eu, când Rodriguez a executat repede lovitura, după care a revenit și a dictat repetarea loviturii”

„Este foarte clar: Ovidiu Hațegan a fost… hai să zic neglijent și asta este o greșeală… a greșit la acea fază, din start până la finalizarea ei. N-a arătat fluierul, lovitura putea fi executată rapid, Hațeganu nu are niciun argument pentru repetarea ei, faza a fost strict regulamentară. Și mai e ceva, n-am înțeles de ce a dat acea lovitură liberă, n-a fost niciun fault acolo”

Liderul CFR Cluj se poate distanța de locul 2

Partida de la Botoșani s-a încheiat la egalitate, 2-2, golurile fiind marcate de croatul Marko Dugandzic pentru gazde (5, 52), respectiv Dennis Man (12) și Darius Olaru (45+1) pentru FCSB, care începe cu stângul play-off-ul.

ADVERTISEMENT

FC Botoșani a urcat pe locul 2, cu 24 de puncte, FCSB este pe 3, cu 23 de puncte. CFR Cluj este lider, cu 26 de puncte și va juca luni, de la ora 20:30, pe teren propriu, cu Astra Giurgiu (21 de puncte). Al treilea meci din play-off se va disputa duminică, de la ora 19:15, pe stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie, U Craiova (23 de puncte) – Gaz Metan Mediaș (22 de puncte)

  • 13 meciuri a arbitrat Ovidiu Hațegan în sezonul regulat al campionatului 2019-2020
  • 3 victorii gazdele, 7 egaluri, 3 victorii oaspeții este „linia” arbitrului Ovidiu Hațegan în sezonul regulat
  • 57 de cartonașe galbene și doar 1 roșu a arătat arbitrul Ovidiu Hațegan în sezonul regulat
ADVERTISEMENT