Sport

Adrian Porumboiu râde de jucătorii de la FC U Craiova după înfrângerea din derby: „Merita roșu și două palme! Prostia n-o poți antrena!”. Exclusiv

Adrian Porumboiu, fost arbitru FIFA și patron al clubului FC Vaslui, a avut o reacție dură la adresa jucătorilor de la FC U Craiova, după înfrângerea suferită în fața rivalei Universitatea Craiova, 0-2.
04.10.2021 | 17:30
Adrian Porumboiu rade de jucatorii de la FC U Craiova dupa infrangerea din derby Merita rosu si doua palme Prostia no poti antrena Exclusiv
Adrian Porumboiu, reacție catastrofală la adresa jucătorilor FC U Craiova după înfrângerea din derby: „Merita roșu și două palme! Prostia n-o poți antrena!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Nistor și Baiaram au fost cei care au înscris golurile victoriei pentru Universitatea Craiova în derby-ul cu FC U Craiova.

În urma acestui meci, FC U Craiova se află pe locul 13 din Liga 1, cu nouă puncte obținute. De cealaltă parte, Universitatea Craiova se situează pe poziția 5, cu 19 puncte.

ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu, reacție dură la adresa jucătorilor de la FC U Craiova după înfrângerea din derby-ul Olteniei

Fostul arbtru FIFA l-a criticat pe fundașul Diallo pentru greșeala impardonabilă făcută la primul gol al Universității Craiova. Acesta n-a uitat nici de Compagno, care a fost eliminat după un fault stupid asupra lui Pigliacelli. Porumboiu a spus despre atacantul italian că ar fi meritat „roșu și două palme”.

„Portarul a făcut o gafă. În loc să degajeze, se duce fundașul la un metru de el. Asemenea naivități… Restul nici n-a mai contat.

ADVERTISEMENT

După, italianul ăla nu știu unde s-o fi trezit. La atacuri din astea ce poți să zici? Cred că are ăla ceva pe creier. N-ai cum să înțelegi un jucător care se duce și lovește, când mingea era în brațe la portar. O fi făcut vreun sport din ăsta de contact. Merita roșu și două palme. Ce legătură are să desfaci brațul și să-l lovești? S-o fi crezut la volei și a zis că gâtul lui ăla e vreo minge de volei.

Sunt două faze la care nu are ce să facă Adi Mutu. Păcat de banii pe care îi cheltuiește omul ăla (n.r. Adrian Mititelu) și de munca lui Adi Mutu. Eu n-am mai văzut asemenea faze.

ADVERTISEMENT

Nici nu poți să privești. În prima repriză au pasat bine vreo 30 de minute cei de la echipa lui Mititelu. Iar arbitrul nu știu cum poate să-i lase cu tricourile alea. Or fi avut alte preocupări. Categoric, dacă arbitrul avea ceva probleme de vedere, putea să ceară schimbarea tricourilor. N-ai voie să faci treaba asta, sunt niște reguli foarte clare.

Meciul s-a rupt în minutul 55 când au pasat ăia. Îl omoară tehnica și pe Diallo ăla. Nu e prima dată când greșește”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu: „Mutu trebuia să rămână!”

După înfrângerea din derby, Adrian Mutu a fost dat afară de la FC U Craiova. Însă, Adrian Porumboiu consideră că „Briliantul” ar fi trebuit păstrat pe banca formației din Bănie.

„Mie îmi pare rău și de Mutu, și de Mititelu, pentru că omul a băgat bani. Mutu trebuia să rămână și să scoată corabia de acolo. Dar îi e și lui greu când are jucători care fac greșeli din alea.

Nu poți să-i antrenezi. În fotbal, se poate antrena viteza, tehnica, dar prostia n-o poți antrena. E prostie curată și la primul gol, și la faza de eliminare”, a mai spus Adrian Porumboiu.

Adrian Porumboiu: „Respectul trebuie să fie indiferent de situație!”

Totodată, Adrian Porumboiu dezaprobă gestul crainicului celor de la FC U Craiova, care, înaintea meciului, nu a citit numele jucătorilor echipei oaspete, iar când l-a prezentat pe Laurențiu Reghecampf a rostit doar inițialele prenumelui și numelui acestuia.

„Nu-i corect, dacă s-a întâmplat treaba asta. Respectul trebuie să fie indiferent de situație. Dacă la nivelul proprietarilor de cluburi nu există sau există, la nivelul jucătorilor trebuie să fie. Nu poți să-i spui lui ăla LR, lui ăla PN”, a adăugat Adrian Porumboiu.

ADVERTISEMENT