Fotbal international

Adrian Porumboiu, reacție acidă după ce Octavian Șovre i-a cerut autograf lui Haaland: ”Mi s-a părut umilitor”

07.04.2021 | 11:37
Adrian Porumboiu reactie acida dupa ce Octavian Sovre ia cerut autograf lui Haaland Mi sa parut umilitor
Fostul mare arbitru Adrian Porumboiu a avut reacție acidă după gestul lui Octavian Șovre de a-i cere un autograf lui Erling Haaland pe culoarul ce duce la vestiare după meciul Manchester City - Dortmund, din Champions League. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul mare arbitru Adrian Porumboiu a avut reacție acidă după gestul lui Octavian Șovre de a-i cere un autograf lui Erling Haaland pe culoarul ce duce la vestiare după meciul Manchester City – Dortmund, din Champions League.

Asistentul a fost surprins de camerele de luat vederi cum îi cere un autograf atacantului norvegian, lucru criticat de toată lumea.

ADVERTISEMENT

Șovre și Ovidiu Hațegan s-au aflat pentru prima dată la un meci de Champions League după scandalul de rasism de la întâlnirea PSG – Istanbul Bașakșehir, din decembrie, iar centralul a avut mai multe faze controversate care au stârnit furia nemților.

Gestul lui Octavian Șovre de la meciul din Champions League îl nemulțumește pe Adrian Porumboiu

Deși consideră că gestul lui Octavian Șovre nu este unul ieșit din comun și nu ar trebui să fie sancționat în vreun fel, Adrian Porumboiu vorbește despre o umilință la care s-a supus asistentul.

ADVERTISEMENT

”El are o aroganță suprasuficientă care s-a văzut și la meciul de la Paris, pentru că el a fost acolo principalul vinovat. Colțescu dormea, nu de la el a început scandalul. La cât de trufaș a fost la Paris, mi s-a părut umilitor ce a făcut acum”, a declarat Porumboiu la Pro X.

”Se încadrează în anumite limite, nu sunt atât de vehement pentru că s-a întâmplat pe culoarele dinspre vestiare. Eu n-aș fi făcut așa ceva. Dacă era pe teren, era urât, era jignitor. Acolo, înăuntru, nu este nicio problemă. Să te duci să ceri este umilitor, dar dacă este permis să iei un tricou sau un autograf nu e nicio problemă”, a mai spus el.

ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu face haz de necaz

”Dacă jucătorul nu a avut o reacție să-i dea peste nas, nu este o problemă, dar nu este o postură plăcută pentru el. Trebuia să aibă o demnitate și să facă asta la cabine, fără să-l vadă cineva. E ultimul an de arbitru FIFA și rămâne și el cu ceva”, a încheiat Adrian Porumboiu.

Presa internațională a scris pe larg despre momentul cu Octavian Șovre și Erling Haaland și anunță că asistentul ar putea avea probleme. Foștii internaționali englezi Owen Heargreves și Joelon Lescott au criticat și ei gestul făcut de asistentul român.

ADVERTISEMENT

Erorile comise de centralul Ovidiu Hațegan în partida Manchester City – Borussia Dortmund i-au adus foarte multe critici din partea presei internaționale care a scris despre faptul că românul a fost total neinspirat.

ADVERTISEMENT