Sport

Adrian Porumboiu s-a dat cu „dușmanul” la CFR Cluj – FCSB: „Neluțu Varga merită apreciat. Nu am auzit că ar face porcării sau jocuri de culise”. Exclusiv

Adrian Porumboiu, fost arbitru FIFA și finanțator al clubului FC Vaslui, a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, înaintea derby-ului CFR Cluj - FCSB.
14.04.2022 | 20:38
Adrian Porumboiu sa dat cu dusmanul la CFR Cluj  FCSB Nelutu Varga merita apreciat Nu am auzit ca ar face porcarii sau jocuri de culise Exclusiv
Adrian Porumboiu, fost arbitru FIFA și finanțator al clubului FC Vaslui, a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, înaintea derby-ului CFR Cluj - FCSB
ADVERTISEMENT

Derby-ul CFR Cluj – FCSB, care contează pentru etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1, este programat duminică, la ora 20:30, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

Adrian Porumboiu s-a dat cu „dușmanul” la CFR Cluj – FCSB. „Toate săgețile mele erau îndreptate când acolo erau Paszkany și Mureșan”

Adrian Porumboiu susține că atât FCSB, cât și CFR Cluj, îi sunt antipatice. Însă, îl apreciază pe Neluțu Varga, acționarul majoritar al campioanei României.

ADVERTISEMENT

„De niciuna dintre echipe nu îmi place. Dar fac o precizare: Toate atacurile mele, care au fost, au fost la adresa CFR-ului dinaintea lui Varga.

Acum, de când esta Varga, nu mai am aceeași părere. Eu eram la curent cu ceea ce făceu cei dinaintea lui Varga. Varga este un om care merită să fie apreciat, pentru că vine cu banii lui.

ADVERTISEMENT

Toate săgețile mele îndreptate către CFR au fost atunci când la echipă erau Paszkany și Mureșan. Nu l-am cunoscut pe Varga, dar n-am auzit că ar face porcării sau jocuri de culise”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Adrian Porumboiu: „Campionatul e gata de mult! S-au amăgit așa…”

Cât despre derby-ul de duminică, Adrian Porumboiu spune că nu există o miză ieșită din comun, deoarece, în opinia sa, CFR Cluj și-a antamat de mult titlul de campioană.

ADVERTISEMENT

„Ar trebui să fie o diferență, dacă vorbim despre o echipă care are jucători de peste sute de milioane de euro.

Campionatul e gata de mult, în opinia mea. S-au amăgit așa… CFR e o echipă grea. Dacă jucătorii se mobilizează… Nu poți să zici că e o echipă ușurică”, a mai spus Adrian Porumboiu.

ADVERTISEMENT

„Dacă eram în locul lui Varga, îi dădeam pe toți afară din club!”

Totodătă, fostul arbitru consideră inadmisibil faptul că portarul titular de la CFR Cluj este tânărul Otto Hindrich (19 ani). Acesta atrage atenția la faptul că Hindrich încă nu este „copt” și că ardelenii nu stau bine nici când vine vorba de rezerva de portar, post pe care îl ocupă Cristian Bălgrădean.

„Dacă eram în locul lui Varga, îi dădeam pe toți afară din club, atât timp cât au pierdut calificări în Europa League, în Champions League, pe mâna portarilor. Acum apără un copil, e grea treaba asta. Portarul e de bază. CFR-ul a luat campionatul când a avut portar, pe Arlauskis.

Portarul câștigă campionatele. Uitați-vă la echipele mari. PSG l-a luat pe Donnarumma și a făcut pe el. L-a atins un pic umăr la umăr Benzema și a căzut ca o plăcintă.

(n.r. dacă ar trebui readus în poartă Cristi Bălgrădean) Aoleu… altă calamitate”, a adăugat Adrian Porumboiu.

Adrian Porumboiu: „Târnovanu are fizic și nebunia de portar!”

În încheiere, Adrian Porumboiu a vorbit la superlativ despre portarul FCSB-ului, Ștefan Târnovanu, pe care îl consideră un jucător talentat.

„În afară de Niță, nu prea mai sunt portari. Cred că vine din urmă tare portarul de la FCSB, Târnovanu. Are fizic și nebunia de portar. Iese foarte bine. De cealaltă parte, CFR nu are portar. Hindrich e copil, e crud. E timorat, încă nu e copt.

Târnovanu este un portar care are talent. Este sigur pe el, e concentrat tot timpul. De când a prins poarta, nu gafează. Uitați-l pe Vlad. Portarii sunt piese rare. Cine are portar bun, câștigă campionatul”, a încheiat Adrian Porumboiu.

  • 1 este locul ocupat de CFR Cluj în Casa Pariurilor Liga 1

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,60 este cota pentru „X2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT