Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Adrian Porumboiu, tiradă în direct după prestația României la EURO 2024! Acuze șoc: „Niște securiști”

Adrian Porumboiu a discutat despre prestația României la EURO 2024. Fostul patron de la FC Vaslui a făcut și câteva acuze în direct.
04.07.2024 | 12:00
Adrian Porumboiu tirada in direct dupa prestatia Romaniei la EURO 2024 Acuze soc Niste securisti
Echipa națională după ultimul meci de la EURO 2024. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Prestația României la EURO 2024 a fost apreciată și de Adrian Porumboiu. Fostul patron din Liga 1 s-a bucurat foarte mult pentru performanțele reușite de Edi Iordănescu și de către “tricolori”.

Adrian Porumboiu, tiradă în direct după prestația României la EURO 2024!

Prestația României la EURO 2024 a fost foarte surprinzătoare și în același timp plăcută pentru toți suporterii români. Adrian Porumboiu a mărturisit că “tricolorii” au reușit să bucure o țară întreagă și i-au făcut mândri pe toți pentru naționalitatea lor.

ADVERTISEMENT

“Ceea ce a făcut această echipă este un lucru admirabil. De ani de zile nu au mai fost atâția români fericiți, bucuroși și mândri că sunt români. Pentru mine a fost o revelație să văd această echipă cu un antrenor de mare excepție.

Edi Iordănescu a reușit să facă dintr-o echipă de jucători fără nume de mare calibru ceva extraordinar. Am urmărit meciul cu mari emoții și mi-am dorit mai mult ca niciodată să câștigăm. 

ADVERTISEMENT

În primele 15-20 de minute au fost de excepție. Ne-am repezit cu un pressing la ei și nu le-a ieșit nimic. După golul primit ne-am dezumflat și nu am mai avut același aport. Scorul putea să fie și mai mare, dar și mai mic.

Mie mi-au lăsat băieții ăștia o impresie foarte plăcută. Au reușit să strângă atâția români care să se bucure. Oameni care au venit din toate colțurile Europei și care erau bucuroși pentru că sunt români. 

ADVERTISEMENT

Toată lumea ar trebui să vadă că nu suntem la coada Europei. Ar trebui să vadă în noi că putem și că avem speranță, doar că nu avem conducători de toată isprava”, a declarat Adrian Porumboiu în cadrul emisiunii FANATIK LA EURO.

Acuze șoc în direct: “Niște securiști”

“Dacă ar conduce țara asta să fim români în toate privințele. Noi nu puteam să conducem așa cum voiam noi, pentru că veneau securiștii ăștia vechi și noi care îți luau gâtul cu lama, cum s-ar zice. Și reușesc. 

ADVERTISEMENT

Ei trebuie să înțeleagă că pentru a fi puternic, trebuie să ai cetățeni puternici. Ca să fii o țară care să se poată dezvolta economic, trebuie să îi lași pe oamenii de afaceri, să îi susții și să nu le dai în cap. În alte țări sunt cluburi care au bugete uriașe și sunt susținute. Au economie reală de piață.

Pe noi ne-au trezit copii ăștia care au jucat sub comanda acestui antrenor. Ei ne-au dat o lecție legată de cum trebuie să fim toți. Trebuie să învățăm după aceste meciuri să ne bucurăm că suntem români”, a mai spus Porumboiu în emisiunea FANATIK LA EURO.

Adrian Porumboiu, despre echipa națională a României

ADVERTISEMENT
7,50 este cota Betano pentru "Olanda câștigă Euro 2024"