Sport

FCSB, avertizată să se pregătească pentru al șaptelea an fără titlu: „Acolo e vorbă multă, e pentru can-can”

Adrian Porumboiu nu le dă nicio șansă celor de la FCSB în lupta la titlu. Fostul arbitru știe ce nu merge bine la echipa lui Gigi Becali și crede că trofeul ar trebui decernat încă de pe acum lui CFR Cluj.
24.12.2021 | 09:46
FCSB avertizata sa se pregateasca pentru al saptelea an fara titlu Acolo e vorba multa e pentru cancan
ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu a fost unul dintre cei mai mari rivali ai lui CFR Cluj în perioada în care o patrona pe FC Vaslui.

Fostul arbitru FIFA nu a reușit să câștige niciodată un titlu în fața echipei din Gruia și a declarat în nenumărate rânduri că, la acea vreme, ardelenii au avut arbitraje părtinitoare.

ADVERTISEMENT

Acum, Porumboiu nu mai are nimic de reproșat la adresa campioanei en-titre, despre care crede că nu are cum să câștige al cincilea titlu consecutiv în Liga 1, mai ales că în luptă directă cu ea se află FCSB. Roș-albaștrii sunt la zece puncte distanță de primul loc.

Vorbă multă, fotbal puțin. FCSB, criticată de Adrian Porumboiu

Deși CFR Cluj este arătată cu degetul pentru faptul că obține rezultate fără să practice un fotbal spectaculos, Adrian Porumboiu nu crede că FCSB e mai presus.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri susține că la gruparea patronată de Gigi Becali se vorbește foarte mult și se joacă foarte puțin fotbal.

„Oricum, tot ei (n.r. cei de la CFR Cluj) o să iasă campioni, că nu are cine. Eeee, FCSB? La FCSB e vorbă multă, e pentru can-can. Nu ia campionatul FCSB. Ce îi lipsește? Fotbalul.

ADVERTISEMENT

Fotbalul e făcut să te facă un brand extraordinar de mare. Dar brandul e dat și de către suporteri, prin prezența lor, prin atitudinea lor”, a declarat Adrian Porumboiu la Digi Sport.

Gigi Becali începe curățenia de iarnă

FCSB va începe în forță ultima parte din sezonul regulat. În prima etapă din 2022, echipa lui Toni Petrea va primi chiar vizita lui CFR Cluj. Distanța dintre cele două este uriașă înaintea meciului direct, zece puncte în favoarea ardelenilor.

ADVERTISEMENT

Resemnat că poate rata titlul pentru al șaptelea, Gigi Becali e hotărât să scape de doi dintre fotbaliștii cu salariile mari, Claudiu Keșeru și Constantin Budescu, pe care oricum nu vrea să îi mai vadă în echipă, nemulțumit fiind și de prestațiile lor.

Cu toate acestea, finanțatorul vicecampioanei României vrea să îi înlocuiască pe cei doi cu un alt veteran. Gigi Becali a pus ochii pe Bogdan Stancu și se interesează de situația pe care o are în Turcia pentru a îl aduce la FCSB, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR: 2,75 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT