Fotbal intern

Adrian Porumboiu, reacţie categorică: “CFR e cea mai puternică. Şi la balet mergi mai cu elan decât s-a dus Moruţan la Vinicius”

04.02.2020 | 12:28
Adrian Porumboiu reactie categorica CFR e cea mai puternica Si la balet mergi mai cu elan decat sa dus Morutan la Vinicius
ADVERTISEMENT

CFR Cluj, campioana en-titre, și FCSB, vicecampioana ultimelor patru sezoane din Liga 1, duc din nou o luptă pentru titlu în România. După succesul trupei lui Dan Petrescu din meciul direct, scor 1-0, unul dintre cei mai mari arbitri români, Adrian Porumboiu, consideră că ardelenii nu ar trebui să aibă probleme în a câștiga campionatul.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 3,30 este cota pentru “peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu, despre lupta la titlu: “CFR e cea mai puternică. Şi la balet mergi mai cu elan decât s-a dus Moruţan la Vinicius”

Adrian Porumboiu, fost mare arbitru și patron la clubul FC Vaslui, nu-i dă echipei lui Gigi Becali nicio șansă în lupta pentru titlu cu CFR Cluj.

Acesta spune că Dan Petrescu are cea mai bună echipă din România, iar la rivala din capitală sunt doar tineri talentați care mai au de crescut. Porumboiu nu a ezitat să critice prestația unor jucători de la FCSB din derby.

ADVERTISEMENT

”În mod normal, CFR ar trebui să scape în câștigătoare pentru că are cea mai bună echipă. Sunt păreri și păreri, dar nu poți să ai cel mai bun lot când joci cu niște copii. Uitați-vă la golul primit cu CFR. Și la balet partenerul se duce mai cu elan decât s-a dus Moruțan la Vinicius.

Lot valoros cu adevărat și fotbaliști de fotbaliști au cei de la CFR. La FCSB sunt fotbaliști în devenire.

ADVERTISEMENT

Ei sunt deocamdată fotbaliști în devenire față de CFR care are jucători adevărați. Tot vorbim de cei de la FCSB când îi duci de la Manchester City la Făurei. E o diferență”, a spus Porumboiu la Pro X.

Porumboiu, laude pentru CFR și critici pentru Florinel Coman

Fost adversar de temut al celor de la CFR Cluj în Liga 1, club cu care a dus multe războaie, Porumboiu are acum numai cuvinte de laudă pentru conducerea celor de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, acesta îl critică pe Florinel Coman pentru ieșirile sale la adresa arbitrajului lui Istvan Kovacs.

”Dacă eu vorbesc așa de frumos de CFR, care mi-a creat atâtea supărări. Acum e altă ordine acolo. Nu cunosc proprietarii dar felicitări că sunt serioși. Nu mai umblă cu unele lucruri. Și arbitrajul a fost unul decent, nu i-a ajutat cu nimic.

Florinel Coman să vorbească de arbitri e prea mult. El poate să vorbească de un instrument muzical. Abia ți-au dat dinții de lapte. Meme poate să vorbească pentru că are tot dreptul și atuul necesar

Super-corectă a fost eliminarea lui Planic. Sunt multe elemente de luat în calcul. Atacul asupra lui Deac se apropie de unul violent. Nu înseamnă că părerea mea e cea mai autorizată”, a mai spus Porumboiu pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT