Adrian Ropotan, gol după doi ani şi nouă luni în Liga 1 Betano! Cu cine marcase ultima oară. Video

Razvan Nicolae   
in Liga 1 Betano
06/12/2018, 20:56
Adrian Ropotan, gol după doi ani şi nouă luni în Liga 1 Betano! Cu cine marcase ultima oară. Video
Adrian Ropotan gol după doi ani şi nouă luni în Liga 1 Betano

Adrian Ropotan a reuşit să marcheze un gol după doi ani şi nouă luni în Liga 1 Betano. Mijlocaşul central a revenit în România în această toamnă şi a semnat cu Concordia Chiajna. La al treilea meci jucat pentru ilfoveni, fotbalistul de 32 de ani a înscris în poarta Universităţii Craiova.

În minutul 27 al meciului Concordia Chiajna – U Craiova, partidă din etapa a 18-a din Liga 1 Betano, Adrian Ropotan a marcat golul egalizator pentru formaţia antrenată de Dorinel Munteanu. Mijlocaşul de 32 de ani a înscris cu o lovitură de cap după o centrare venită de la Nicolas Gorobsov.

Adrian Ropotan, gol după doi ani şi nouă luni în Liga 1 Betano. Ultima reuşită, în tricoul lui Pandurii

Adrian Ropotan a marcat un gol după doi ani şi nouă luni în Liga 1 Betano, ultima reuşită venind în perioada în care juca la Pandurii Târgu Jiu. Pe 29 ferbruarie 2016, mijlocaşul central reuşea să înscrie în victoria obţinută de gorjeni pe terenul lui Viitorul, scor 3-1.

În urmă cu doi ani şi nouă luni, Adrian Ropotan se duela cu Viitorul, echipă pentru care jucau Bănel Nicoliţă, Cristi Ganea, Dragoş Nedelcu, Florin Tănase, Răzvan Marin sau Florin Cernat. Până în prezent, fostul internaţional român a evoluat pentru Dinamo Bucureşti, Dinamo Moscova, Tom Tomsk, Volga Nizhni Novgorod, Gabala, Petrolul Ploieşti, Pandurii Târgu Jiu şi Hatta Club.

Închide ×