Fotbal intern

Adrian Ropotan a semnat cu Chiajna! Vine sub comanda lui Dorinel Munteanu

29.09.2018 | 00:01
Adrian Ropotan a semnat cu Chiajna Vine sub comanda lui Dorinel Munteanu

Adrian Ropotan a semnat cu Concordia Chiajna și vrea să pună umărul la evitarea retrogradării. În urmă cu câteva zile, fotbalistul spunea că vrea să revină la Dinamo.

Fostul jucător al formaţiei din Ştefan cel Mare a rămas liber de contract după despărţirea de Hatta Club, din Emiratele Arabe Unite şi vine sub comanda lui Dorinel Munteanu la Chiajna, echipă cu un început slab de campionat. Ropotan a fost propus în vară și la FCSB, însă a fost refuzat de Gigi Becali. 

Adrian Ropotan voia să revină la Dinamo

“Sunt dinamovist şi în sufletul meu mi-ar fi plăcut să joc pentru Dinamo. Aş face asta oricând şi la orice oră, dar nu depinde de mine asta. (n.r. Dacă ar fi sunat de Bratu) Aş avea o discuţie cu el, suntem prieteni, am jucat împreună şi avem o relaţie foarte bună”, a spus Adrian Ropotan la Telekomsport.

Adrian Ropotan vrea să revină la Dinamo. Aici, în tricoul Petrolului Ploieşti
Adrian Ropotan vrea să revină la Dinamo. Aici, în tricoul Petrolului Ploieşti

Adrian Ropotan a început fotbalul la FC Dinamo Bucureşti, acolo unde a jucat timp de patru sezoane. A plecat apoi la Dinamo Moscova. Acesta a mai jucat la Tom Tomsk, Volga NN, Gabala, Petrolul Ploieşti, Pandurii Târgu Jiu şi Hatta Club. Mijlocaşul defensiv are în palmares un singur trofeu, un campionat luat cu FC Dinamo Bucureşti în sezonul 2006 – 2007, ultima dată când “câinii” au cucerit titlul în Liga 1 Betano.

Citeşte şi: