Sport

Adrian Rus, mesaj plin de curaj înainte de Finlanda – România: „Victoria e obligatorie!”

Adrian Rus a avut un mesaj plin de curaj înaintea partidei de la Helsinki dintre Finlanda și România, victoria fiind obligatorie pentru „tricolori”.
22.09.2022 | 21:30
Adrian Rus mesaj plin de curaj inainte de Finlanda  Romania Victoria e obligatorie
Adrian Rus, mesaj plin de curaj înainte de Finlanda - România. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fundașul naționalei și al celor de la Pisa a mai spus că jucătorii împreună cu Edi Iordănescu au analizat adversarul și i-au găsit punctele slabe.

Adrian Rus, mesaj plin de curaj înainte de Finlanda – România

Adrian Rus a avut un mesaj plin de curaj înaintea duelului dintre Finlanda și România, declarând că victoria „tricolorilor” este obligatorie, indiferent de presiunea care se află pe umerii lui și a colegilor.

ADVERTISEMENT

„Și la acțiunile trecute am fost destul de mulți la U21. Echipa națională de seniori este cu totul altceva, este și presiunea mai mare și adversarii sunt mult mai dificili.

Îmi doresc să câștigăm mâine seară, e obligatorie victoria, dar pentru asta trebuie să intrăm 100% concentrați și motivați”, și-a început Adrian Rus discursul.

ADVERTISEMENT

„Am primit toate informațiile cu punctele lor slabe!”

„După meciurile din iunie a fost o dezamăgire, dar trebuie să luăm lucrurile pozitive, așa cum a făcut și staff-ul la acțiunea asta. Am analizat meciurile, iar mare parte din analiză a fost reprezentată de lucrurile pozitive.

Ne așteaptă două meciuri foarte grele, mă gândesc la primul meci, cel de mâine seară. Este un adversar cu organizare foarte bună, dar staff-ul ne-a dat toate informațiile cu punctele lor slabe și forte”, a continuat Adrian Rus.

ADVERTISEMENT

„Nu am pierdut niciodată contra Finlandei, dar niciun meci nu seamănă cu altul. Mâine va fi cu totul alt meci. Ne dorim victoria, ne va aștepta un meci greu.

Sunt sigur că eu și colegii mei suntem 100% concentrați și vom da totul. Această generație are potențial, dar trebuie să fim pozitivi și să avem răbdare”, a mai spus fundașul naționalei.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon de Serie B, Adrian Rus a trei meciuri pentru Pisa, fără să reușească să înscrie vreun gol.

  • 900.000 de euro este cota de piață a lui Adrian Rus, conform transfermarkt.com

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,61 este cota pentru „pauză sau final X” la meciul Finlanda – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT