Fotbal intern

România U21, mesaj războinic pentru adversarele de la EURO 2019. “Lor să le fie frică de noi, nu nouă de ei!”

24.11.2018 | 09:21
Romania U21 mesaj razboinic pentru adversarele de la EURO 2019 Lor sa le fie frica de noi nu noua de ei

Adrian Rus, fundaşul echipei naţionale a României U21, le-a transmis un mesaj războinic adversarelor de la EURO 2019. Selecţionata pregătit de Mirel Rădoi a fost repartizată în grupa C, acolo unde se mai află Anglia U21, Franţa U21 şi Croaţia U21, dar fotbalistul de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe e încrezător.

Internaţionalul român U21, Adrian Rus, nu se teme de Anglia U21, Franţa U21 şi Croaţia U21 şi crede că “tricolorii” mici vor reuşi să facă o surpriză plăcută la Campionatul European 2019 care va avea loc în San Marino şi Italia. Mai mult, fundaşul în vârstă de 22 de ani crede că reprezentativa de tineret o să reuşească să se califice în fazele eliminatorii ale competiţiei.

Adrian Rus, mesaj războinic pentru adversarele de la EURO 2019

“O să mergem acolo încrezători, nu o să ne fie frică de nimeni. Dacă intrăm cu frică din start, pierdem. Am încredere în mine şi în colegii mei, pentru că avem un grup unit şi sper să ieşim din grupă. Lor să le fie frică de noi, nu nouă de ei”, a spus Adrian Rus, conform Prosport.Â

Duelul dintre Adrian Rus şi Cristi Bărbuţ în meciul disputat de Sepsi OSK pe terenul celor de la CS U Craiova
Adrian Rus şi Cristi Bărbuţ în meciul Craiova – Sepsi OSK, din Liga 1 Betano

Adrian Boingiu îl susţine pe Rus şi crede că elevii lui Mirel Rădoi se vor lupa pentru prima poziţie în grupa C de la EURO 2019. Mai mult, antrenorul secund de la echipa naţională a României rămâne optimist, deşi “tricolorii” mici se vor duela cu Franţa U21, Anglia U21 şi Croaţia U21. “E dificil în momentul în care începem să punem pe hârtie palmaresul fiecărei echipe. La cum suntem noi românii, se putea şi mai rău. Cred că e o grupă accesibilă, dar nu uşoară. Depinde foarte mult de forma şi de starea de sănătate a jucătorilor convocaţi. Sunt optimist incurabil şi cred că ne putem bate la locul 1. Aşa cum am mai spus în astfel de situaţii, depinde doar de noi de cum ne vom prezenta şi cum vom aborda partida. Eu aş zice că Anglia e cea mai dificilă. E adevărat că şi Franţa e puternică, dar şi jucătorii noştri au calitate. Avem jucători în Anglia şi în alte campionate puternice şi se pot bate de la egal la egal cu adversarii. Englezii şi-au schimbat stilul. La nivel de juniori şi tineret încearcă altceva. Au avantajul forţei native, dar au şi un plus de tehnicitate. De aceea spun că ea e principala favorită. Ne vor pune mai multe probleme decât Franţa”, a spus Boingiu pentru sursa citată mai sus.