Fotbal intern

Adrian Rus știe cum se poate califica România la EURO 2020 prin barajul din martie: ”Trebuie să fim uniți, să fim o echipă, să luptăm unul pentru celălalt”

18.11.2019 | 17:33
Adrian Rus stie cum se poate califica Romania la EURO 2020 prin barajul din martie Trebuie sa fim uniti sa fim o echipa sa luptam unul pentru celalalt
ADVERTISEMENT

Adrian Rus, unul dintre eroii naționalei de tineret U21 la Campionatul European din 2019, a devenit un om de bază și la prima reprezentativă. Apărătorul legitimat la MOL Vidi în Ungaria a bifat toate minutele cu Norvegia și Suedia, iar acum se pregătește de meciul cu Spania. Înainte de duelul de pe ”Wanda Metropolitano” din Madrid, jucătorul de 23 de ani a oferit un interviu în care a vorbit despre meciul cu Spania, dar și despre barajul din Liga Națiunilor.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,70 este cota pentru “X” la Țara Galilor – Ungaria. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Adrian Rus știe cum se poate califica România la EURO 2020: ”Trebuie să fim uniți, să fim o echipă, să luptăm unul pentru celălalt”

Într-un interviu oferit celor de la FRF.ro, Adrian Rus a vorbit despre meciul cu Spania de luni de la Madrid, dar și despre cum trebuie să adopte tricolorii barajul de Liga Națiunilor de anul viitor care ne poate duce la EURO 2020.”Chiar dacă e un meci care nu mai contează, fiind ieșiți din lupta calificării, atunci când joci la națională ai obligația să oferi totul la fiecare joc. Așa vom face și diseară, chiar dacă vom avea în fața noastră cel mai puternic adversar din grupă!”, a spus tânărul fundaș.

În opinia lui Rus, numai o națională a României unită, care să lupte ca o adevărată echipă poate izbândi calificarea la turneul final de anul viitor. ”Trebuie să facem tot posibilul să ne calificăm. Avem această șansă și va trebui să luptăm pentru calificare. Trebuie să fim uniți, să fim o echipă, să luptăm unul pentru celălalt pentru obiectivul comun.”, a adăugat jucătorul de la MOL Vidi.

ADVERTISEMENT

Luni seară, în tribunele Stadionului ”Wanda Metropolitano” din Madrid sunt așteptați peste 12.000 de români care să susțină naționala lui Cosmin Contra. Pentru toți acești fani, Adrian Rus a avut un mesaj de mulțumire. ”Le mulțumesc pentru susținerea și devotamentul arătat de-a lungul acestei campanii. I-am simțit mereu aproape, iar acum, deși știu că sunt dezamăgiți, demonstrează că iubesc echipa națională. Iar pentru noi jucătorii asta contează foarte mult!”.

  • România va întâlni Spania în deplasare, în ultima etapă a Grupei F a preliminariilor pentru Campionatul European din 2020. Partida este programată luni, de la ora 21:45, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.
ADVERTISEMENT