Life

Adrian Sârbu a furat Pro TV-ului unul dintre cei mai buni jurnaliști! Uite cât de frumoasă e prezentatoarea Raluca Maniță

02.09.2020 | 16:02
Adrian Sarbu a furat Pro TVului unul dintre cei mai buni jurnalisti Uite cat de frumoasa e prezentatoarea Raluca Manita
ADVERTISEMENT

Adrian Sârbu a lansat pe piață un produs nou care promite multe, pentru început, și care se adresează unui public plictisit de senzațional și breaking news-uri false.

Și pentru că lucrează la acest proiect de ceva vreme, fostul șef al televiziunii de pe Pache a vrut să aducă în același loc unii dintre cei mai buni oameni de pe piață, dar și jurnaliști novice în meserie cu perspective de viitor. Astfel, Adrian Sârbu a dat șanse tuturor și a făcut angajări din toate colțurile media.

ADVERTISEMENT

Un jurnalist prețios pe care Pro TV-ul l-a avut este Raluca Maniță, care va putea fi văzută în postura de prezentatoare la Aleph News.

Adrian Sârbu a furat-o Pro TV-ului pe Raluca Maniță

Raluca Manita este originară din Satu Mare, a studiat la Cluj Științele Politice și primul ei loc de muncă a fost în Pro TV. Ea s-a despărțit vara aceasta de postul de pe Pache după aproape un deceniu în care a prezentat în cele mai importante jurnale de știri investigații în zona turismului, dar și alte reportaje de mare interes public.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

Te iubesc! ♥️ @bogdan.sf

A post shared by Raluca Manita (@ralucamanita) on

În vârstă de 30 de ani, Raluca Maniță a lucrat, inițial, la Pro TV Cluj, după care la Pro TV Brașov, iar ulterior a venit în București, unde a fost colegă cu celebra Andreea Esca.

De curând, tânăra prezentatoare a știrilor de la Aleph News s-a căsătorit cu logodnicul ei pe nume Bogdan, după doi ani de relație. Ceremonia a avut loc într-un cadru restrâns, alături de familie și câțiva prieteni apropiați.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

♥️♥️ My name is Lojewski 👸🏻

A post shared by Raluca Manita (@ralucamanita) on

Jurnaliștii selectați de fostul șef de la Pro TV pentru proiectul Aleph News

Printre cei care vor lucra cu Adrian Sârbu la acest proiect se numără nume grele din media românească, jurnaliști renumiți în Pro TV care au făcut istorie în mediul online și televizat, iar printre aceștia se numără:  Costi Mocanu, Felix Drăghici, Bogdan Hofbauer, Lucian Nemoiu, Răzvan Hriscu, Cristina Airabedian, Vlad Craioveanu, Lică Molan, Radu Badiu, Georgiana Dulgheru, Augustin Stochiţă, Dan Pavel, Irina Ursu, Mihaela Măncilă, Monica Mihai, Oana Despa, Cătălin Condruţ, Raisa Humeniuc, Ana-Maria Rus, Mădălina Bucur, Raluca Maniţă, dar şi colaboratori noi: Ion Cristoiu, Marius Tucă, Ioana Ţigănilă, Ioana Voicu, Iulia Maria, Andreea Perminova, Angela Carp, Nadina Zisu, Tatiana Lipchin, Tora Apetrii şi Andrei Tomescu.

„ Aleph News e un proiect al secolului 21. El îşi va crea propria piaţă: consumatorii de informaţie şi entertainment de pe mobil, cei care au abandonat sau au fost abandonaţi de televiziunea tradiţională. Ei aşteaptă să retrăiască experienţa informaţiei fuzionate cu entertainment-ul, în noua eră a social media. Pentru ei, Aleph News va fi (ne)aşteptatul Breaking News.”, a declarat Adrian Sârnu, potrivit zf.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: