Hotnews

Adrian Sârbu rămîne în arest preventiv

Adrian Sârbu rămâne în arest preventiv. Instanţa a respins contestaţia făcută de proprietarul Mediafax în urmă cu două zile. Măsura arestului preventiv a fost prelungită la 1 mai, cu 30...
07.05.2015 | 19:58
Adrian Sârbu rămîne în arest preventiv
ADVERTISEMENT

Adrian Sârbu rămâne în arest preventiv. Instanţa a respins contestaţia făcută de proprietarul Mediafax în urmă cu două zile. Măsura arestului preventiv a fost prelungită la 1 mai, cu 30 de zile.

Ulterior, Adrian Sârbu a contestat măsura, iar ieri, pe 6 mai, Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie a respins cererea proprietarului Mediafax. Decizia instanţei:

ADVERTISEMENT

„Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul Sârbu Adrian împotriva încheierii din data de 01 mai 2015 pronunţată de Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, Secţia a II-a Penală, în dosarul nr. 2641/2/2015 (1562/2015). Obligă contestatorul inculpat la plata sumei de 125 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat, din care suma de 25 lei reprezentând onorariul parţial cuvenit apărătorului desemnat din oficiu, până la prezentarea apărătorilor aleşi, se va avansa din fondul Ministerului Justiţiei. Definitivă.”

Adrian Sârbu este în arest preventiv de la începutul lunii februarie. Patronul Mediafax este acuzat de instigare la evaziune fiscală de peste 4 milioane de euro, dar şi la delapidare şi spălare de bani.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii spun că Sârbu, împreună cu mai mulţi angajaţi de la Mediafax Grup, au înfiinţat firme-fantomă pe care le-au folosit ca să spele bani şi să evite plata taxelor către stat.

Sursă: www.pacinademedia.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri