Fotbal intern

Adrian Scarlatache, omul care joacă de peste șase ani în Azerbaidjan, îi avertizează pe olteni: „Craiova o să aibă probleme la Baku”

04.07.2019 | 21:09
Adrian Scarlatache omul care joaca de peste sase ani in Azerbaidjan ii avertizeaza pe olteni Craiova o sa aiba probleme la Baku
ADVERTISEMENT

FANATIK a stat de vorbă cu Adrian Scarlatache înainte dublei Sabail – U Craiova, din turul 1 preliminar al Europa League. Scarlatache a strâns aproape șapte sezoane în prima ligă din Azerbaidjan și anunță că oltenii vor avea parte de un meci greu la Baku. 

Adrian Scarlatache îi avertizează pe olteni

Fundașul trecut și pe la Dinamo consideră că terenul artificial, dar și temperaturile ridicate care se înregistrează în această perioadă în Baku, le vor pune mari probleme oltenilor.

ADVERTISEMENT

„Este o echipă bună. Sunt puternici în atac mai ales. Pe benzi au jucători foarte rapizi mai ales în dreapta. Nu sunt o echipa ușoară pentru Craiova. Nu prea au suporteri acasă dar având în vedere ca joacă în Europa or sa vină.

Terenul e de calitate. Nu sunt probleme. Doar ca la ora meciului va fi foarte cald. Plus artificial, va fi greu. Cred ca șansele sunt cam egale. Cred că la Craiova va fi greu pentru Sabail. E primul lor an în Europa. Este echipa nouă, fără experiență. Dar ii va face probleme Craiovei la Baku. Având în vedere căldura și terenul artificial. La Craiova cred ca au șanse mari să se califice dar nu va fi ușor.

ADVERTISEMENT

O să fiu la meci, sper să ajung si la antrenamentul oficial. Am avut 2 oferte din România, însă am decis sa continui aici. Am stabilitate, m-am simtit bine si nu am stat deloc pe gânduri sa semnez un nou contract” a spus Adrian Scarlatache pentru FANATIK.

Ajuns la 32 de ani, Adrian Scarlatache și-a prelungit recent contractul cu Zira, formație pentru care este om de bază. Scarlatache a mai jucat în Azerbaidjan pentru Inter Baku și Kazar Lankaran. Românul a strâns deja 146 de meciuri în prima ligă din Azerbaidjan, cu șase mai multe decât are în Liga 1. Are 25 de partide jucate și în Europa League.

ADVERTISEMENT