Life

Adrian Sînă a comis-o. Artistul s-a urcat băut la volan, în amiaza mare

07.04.2021 | 08:18
Adrian Sina a comiso Artistul sa urcat baut la volan in amiaza mare
ADVERTISEMENT

Adrian Sînă este catalogat un artist foarte cumpătat, însă de data asta a comis-o. Soțul prezentatoarei Anca Serea s-a urcat băut la volan, fără să stea prea mult pe gânduri, chiar în amiaza mare. 

Cântărețul nu a ținut cont de lege, după ce a consumat un pahar de bere, la o terasă din Capitală. A savurat cu plăcere din licoare, în timp ce a discutat cu un prieten minute bune, însă asta nu l-a împiedicat să urce la volanul mașinii personale.

ADVERTISEMENT

După ce a achitat nota și i-a lăsat chelnerului niște bacșiș, Adrian Sînă s-a îndreptat glonț către autoturismul care era parcat chiar în fața localului. Potrivit spynews.ro, artistul nu a chemat niciun taxi, ci s-a urcat în mașina sa, fără să ezite vreo secundă.

Adrian Sînă, prins pe picior greșit. A condus sub influența băuturii

Adrian Sînă nu s-a gândit că ar putea fi oprit în trafic de oamenii legii, fiind mai degrabă atent să ajungă cât mai repede acasă. Vedeta a uitat complet că a băut bere, în timpul zilei, însă ne putem gândi și la faptul că acea băutură nu avea alcool deloc.

ADVERTISEMENT

Artistul nu este surprins pentru prima oară într-o asemenea ipostază. În urmă cu un an a fost filmat de paparazzi în timp ce ieșea dintr-un supermarket cu coșul plin… cu bere, semn că îi place să bea această băutură mai mult decât oricare alta.

Fostul component al trupei Akcent își face adesea provizii de la raioanele magazinelor mici sau a supermaketurilor, însă niciodată nu au apărut în presă informații cum că ar fi fost prins băut la volan de polițiștii de la rutieră.

ADVERTISEMENT

De altfel, efectul unei singure beri poate trece destul de repede, testul cu alcool realizat de oamenii legii putând rezulta că are mult sub pragul de alcool în organism.

Asta înseamnă că fapta sa poate fi trecută cu vederea, fără să intre la categoria infracțiune sau să rămână fără permis de conducere și să fie pedepsit penal.

ADVERTISEMENT

Adrian Sînă este tatăl a patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah, în timp ce soția sa, Anca Serea, mai are doi, David și Sarah, din prima căsnicie. Cuplul nu spune „Nu” unui al șaptelea copil, așadar nu este exclus acest lucru în viitor.

ADVERTISEMENT